You are currently viewing Sjette sejr i træk

Sjette sejr i træk

Team Sydhavsøerne satte sig hurtigt på kampen, selvom det overraskede at FIF startede i 6-0 forsvar. Det gav et par missede skudchancer, men ikke desto mindre en 5-4 føring til TSØ – ikke mindst fordi Daniel Sørensen snappede et par løse bolde op, som han så scorede på.

Men den næste periode galt der ren TSØ-dominans, og 5-4 blev til 11-5 på fem minutter. Det betød dog ikke at FIF gav tidligt op, for de dominerede den følgende periode og reducerede til 12-8.

TSØ-forsvaret stod hvor de skulle, skuddene gik i mål og et par gode kontrascoringer gav Team Sydhavsøerne en 16-10 føring, som blev til 18-11 ved pausen.

I anden halvleg kom Team Sydhavsøerne skidt ud fra pausen, for FIF fik lov til at reducere til 20-17. Det tvang Team Sydhavsøernes trænerstab til at tage en timeout, og det var lige hvad der skulle til. Hjemmeholdet kunne øge til 24-18, men endnu engang skiftede overtaget side, og FIF kom på 25-22.

Fem scoringer i træk afgjorde reelt kampen, da der stod 30-22 med 5 minutter igen. Kampen slutter med cifrene 32-25.

Man of the Match blev Nicolaj Jørgensen, efter endnu en flot kamp, kåret af Charlotte Høyer fra Bandholm Badehotel. TSØ-topscorer blev Daniel Sørensen med 9 mål (alle scoret i 1. halvleg!), efterfulgt af Nicolaj Jørgensen med 7 og Nicklas Bjerre Petersen med 5.