You are currently viewing Sikker sejr over Otterup

Sikker sejr over Otterup

Det blev en kamp hvor udeholdet kunne følge med et kvarters tid, men derfra var det Team Sydhavsøerne der styrede løjerne.

Team Sydhavsøerne kom godt fra start, med varierede angreb og solidt forsvar. 3-1 efter 5 minutter blev til 6-4 efter 10 minutter. Et par mislykkede angreb gav Otterup mulighed for at reducere til 8-8 efter et kvarter, men så stak TSØ ellers af. Seks minutter senere stod der 14-8 på tavlen, og så var der ikke tvivl om hvor det hele bar hen.

Et par udvisninger til Team Sydhavsøerne gav Otterup mulighed for at komme lidt igen, og de reducerer til 15-11. Halvlegen slutter 16-12.

I anden halvleg blev der byttet mål i syv minutter, til stillingen 20-16. Men så sætter Team Sydhavsøerne sig tungt på opgøret, og øger til 24-18. I en periode midt i 2. halvleg er Team Sydhavsøerne ramt af en udvisning, men vinder alligevel de to minutter med 2-1, og så står der 27-20 efter 48 minutter.

De sidste 10 minutter er således ikke blandt de mest nervepirrende, for TSØ kører sejren stille og roligt i mål til 33-24.

Team Sydhavsøerne generobrer dermed tredjepladsen, a point med Grindsted.

Man of the Match blev vores egen hvirvelvind Nicolaj Jørgensen, kåret af Jim fra Pejsemontøren. TSØ-topscorer blev Nicolaj Jørgensen med 11 scoringer, efterfulgt af Alexander Nielsen med 5 og Nicklas Bjerre Petersen med 4.