You are currently viewing <strong>Sikker sejr over Otterup</strong>

Sikker sejr over Otterup

Det blev til syvende sejr på stribe i 2023, da det i Otterup blev til en sikker TSØ-sejr på 27-21.

Sejren blev grundlagt på to fremragende halvlegsstarter. I kampens indledning var målmand Oliver Larsen fuldstændig forrygende og trods et periodevis hakkende angrebsspil betød det 8-1 føring. Otterup skulle 19 minutter hen i kampen før de for anden gang passerede Larsen. 

Otterup fik dog bedre fat op mod pausen, hvor vores føring var skrumpet til 12-8. 

Men endnu en gang kom de rødblusede blæsende ud af starthullerne. Angrebsspillet var uhørt effektivt. 12-8 blev forvandlet til 19-8 og kampen var reelt afgjort. Påny stjal Oliver Larsen overskrifterne i denne periode, hvor Otterup uden held forsøgte sig med 7 mod 6.

Den store føring betød masser af TSØ-rotation, og der blev bl.a. en del spilletid til unge Malthe Højgaard, der netop har skrevet sin første seniorkontrakt. Højgaard erstattede den skadede Brandur Halgirsson i kamptruppen og gjorde det fortrinligt. 

En anelse uskarphed i afslutningerne i slutfasen gjorde at Otterup fik løbet en række kontraangreb og gjort resultatet mere hæderligt end kampbilledet reelt var. Suveræn sejr og to points mere til kontoen.

Topscorer blev Nicolai Jørgensen med 9 mål. Rasmus Larsen spillede også en glimrende kamp og scorede 6 gange.

Næste fredag d. 24/3 skal TSØ i ilden igen. Her er vi tilbage i Lollands Bank Arena, hvor Rækker Mølle KFUM kommer på besøg. Kampstart er kl. 20.00.