You are currently viewing Sikker hjemmesejr i målorgie

Sikker hjemmesejr i målorgie

Med en sikker sejr på 38-30 over Odder Håndbold hjemme i Lollands Bank ARENA kom vi tilbage på sejrssporet med manér. Publikum var klar til fest og gav den gas fra start. Og hvis mange mål = fest, ja så fik tilskuerne præcis hvad de ønskede.
 
1. halvleg bød på et regulært målorgie, hvor vi intet problem havde med at brodere os igennem Odder-forsvaret og få netmaskerne til at blafre. Så kneb det noget mere i den anden ende, hvor gæsterne desværre også kom lidt for nemt til målene.
 
Derfor blev en sikker 13-9-føring midtvejs vekslet til knap så sikre 20-18 ved pausen.
 
Så var der anderledes bund i tingene i 2. halvleg. Cheftræner Klavs Bruun Jørgensen havde givet en defensiv opsang og det hjalp tydeligvis. Østjyderne scorede blot 7 gange i 2. halvlegs første 20 minutter. Defensiven stod stærkt og et indhop af Sebastian Minor Hansen gav det sidste på redningsprocenterne.
 
Offensivt fortsatte vi med at producere chancer og mål nærmest efter behag, og det var særligt dejligt at se Kristian Lund Vukman for alvor stemple ind i sæsonen 23/24 med denne flotte præstation. “Vuk” nettede hele 9 gange og blev fortjent kåret til kampens TSØ-spiller af Anders Hansen fra EuroWorkers.
Et stort skulderklap skal også lyde til Oskar Hare med 5 mål på 5 forsøg.
 
Der var i 2. halvleg aldrig tvivl om udfaldet og hermed kunne gutterne klædt i rødt lade sig hylde af et jublende Lollands Bank ARENA. En herlig eftermiddag i Maribo, der gav to stensikre points.
 
På fredag går turen til Vestjylland, hvor Rækker Mølle tager imod. Der er kampstart kl. 19.30