You are currently viewing Sidste sæson med Nicolaj

Sidste sæson med Nicolaj

De sidste 10 kampe i sæsonen bliver desværre de sidste med topscorer Nicolaj Jørgensen i TSØ-trøjen. Nicolaj har indgået en aftale med en stærk ligaklub, og har dermed benyttet sig af muligheden for at komme ud af sin aftale.

Sportschef Morten Juul:

“Nicolajs valg er dybt beklageligt men sådan set også forståeligt. Når man er så stor en profil i den næstbedste række, skal man også have mulighed for at prøve sig af i den bedste række. Muligheder har der været nok af – også frem mod indeværende sæson. Alligevel valgte han at blive i TSØ og være med til at gå hårdt efter at forsøge at spille om oprykning. Noget der stadig er muligt, men som kræver en god afslutning på sæsonen.

Vi glæder os til at følge Nicolaj på øverste hylde og er overbeviste om, at han, i kraft af sin ihærdighed på træningsbanen og i vægtlokalet, med tiden ligeledes bliver en profil i ligaen. Nicolaj har i den grad sat et aftryk i TSØ og er formentlig den bedste angrebsspiller i klubbens historie.

Det er indlysende, at en spiller af en den kaliber ikke bliver let at erstatte, men der er god dialog med mulige erstatninger, ligesom der i forvejen er masser af talent og kvalitet i truppen.”

Nicolaj udtaler:
“Personligt har det været 2 perfekte år i Team Sydhavsøerne for min udvikling. Når jeg ser tilbage, har det indfriet alle mine forventninger og er gået bedre end jeg turde drømme om. Sportsligt var det lige ved og næsten i sidste sæson og jeg vil gøre alt hvad jeg kan, for at vi kommer i top-3 og ikke ender på den modbydelige 4. plads igen!

Jeg har valgt at bruge min klausul, da jeg føler, at tiden nu er inde til at skulle spille ligahåndbold. Jeg har været omringet af så mange gode mennesker i TSØ og har været virkelig glad for at være her. Det er en klub med styr på tingene, hvor jeg kun kan sende de bedste anbefalinger!”

Vi ønsker “Nico” alt det bedste i fremtiden og opfordrer alle til at gøre det samme.