You are currently viewing Sejr trods modstand

Sejr trods modstand

Når der er modgang pga. skader i denne sæson, så træder de tilbageværende i karakter. Denne gang var det Frederik Kiszka der trådte frem, da det krævedes.

Team Sydhavsøerne startede igen med Pauli Mittún, Kristian Lund Vukman og Frederik Elmkjær i bagkæden. Frederik Kiszka fik fast plads på venstre fløj, efter Lasse Højgaard havde pådraget sig en hjernerystelse til torsdagens afsluttende træning. Emil Sønderskov fik plads i forsvaret, og hurtigt chancen på højre back i angrebet.

Fra start var FIF’s varemærke tydeligt. De spiller meget hurtige angreb, ofte i sekunderne efter modstandernes scoring. Stillingen efter 5 minutter var 3-3.

Musikken var høj i Frederiksberg Hallerne, men det var TSØ der først kunne bringe sig foran med to, 5-7 efter 9 minutter. En lille scoringspause indfandt sig dog, inden Daniel Astrup kunne reducere til 5-8 efter 12 spilleminutter.

Som om det ikke var nok med skader, så fik Frederik Elmkjær en fiberskade, og måtte udgå af opgøret. Mads Andersen blev sat i spil, efter en TSØ-timeout i det 17. minut.

Men som set før i denne sæson, så er det de spillere der er på banen, der leverer varen. En velspillende Pauli Mittún kunne bringe Team Sydhavsøerne foran med 7-11 efter 19 minutter. TSØ-forsvaret og keeper Oliver Larsen stod stærkt, og så kunne Daniel Astrup løbe to kontramål til 7-12 og 7-13 efter 24 minutter.

Men det kom til at knibe med koncentration, og mulighederne for indskiftning, mod slutningen af første halvleg, og det gav FIF mulighed for at reducere til 11-13. Mads Andersen scorer herefter sit første mål, 11-14 sat ind fra højre back, hvilket også blev pausestillingen.

 

Anden halvleg begyndte flot med hurtige TSØ-scoringer fra Pauli Mittún, Emil Sønderskov og Frederik Kiszka, til 11-17 inden der var gået 2 minutter af anden halvleg.

FIF med igen, og så var stillingen 13-17 efter 35 minutter.  Alexander Løj aflaster Astrup, og skaber plads til Pauli til en scoring til 14-18. Men TSØ tabte pusten og lykkedes ikke med angrebene, og så kunne FIF bringe sig foran 17-18 efter 40 minutter.

Pauli Mittún scorede igen, til 19-21. Oliver Larsen afværgede to muligheder i den anden ende, og så kunne Hare score til 19-22, og så Astrup til 19-23. FIF kommer på 20-23, inden Klavs Bruun tager en fornuftig timeout. Alle ved, at han har få spillere at sætte i scene.

Emil Sønderskov scorer, og TSØ spiller et effektivt forsvar med overvægt af unge lokale spillere. To scoringer i træk fra Mads Andersen tvinger FIF til en timeout ved 20-25. Der er 11 minutter tilbage. Frederik Kiszka scorer på straffe til 21-26.

Der bliver byttet mål til 23-28, og så tager TSØ en timeout med seks minutter igen. Der er behov for at spare på kræfterne. Vukman sendes op forrest i et 5-1 forsvar, som lykkes. Stillingen med 5 minutter igen er 24-29.

FIF kommer på 26-29, og TSØ spiller forståeligt langsomt. Daniel Astrup scorer sit 8. mål til 26-30, men i den anden ende scorer FIF til 27-30. Spillerne fornemmer nu, at missionen må være lykkedes trods svære odds. Klavs Bruun tager den sidste timeout. Angrebet lykkedes ikke. Et minut tilbage – 28-30. Straffe. Frederik Kiszka scorer igen.

Team Sydhavsøerne laver endnu en mandfolkepræstation, og vinder en hårdt tilkæmpet sejr på 29-31.

TSØ-topscorere blev Pauli Mittún og Daniel Astrup med hver 8 scoringer. Frederik Kiszka scorer 6 (heraf to på straffe).