You are currently viewing Sejr i vild premierekamp i Tønder

Sejr i vild premierekamp i Tønder

Det blev noget af en rutsjebanekamp i 1. divisions-premieren i Tønder. Vi skulle mange følelser og rigtig mange skift af momentum igennem inden pendulet svingede TSØ-vejen på det helt afgørende tidspunkt.

En fremragende defensiv start gav føring på 7-4 midtvejs i 1. halvleg, men da der blev fløjtet til pause havde hjemmeholdet langsomt kæmpet sig tilbage og førte 12-11. Dette blev vekslet til en 17-13-føring, men så stoppede blødningen også. Fem minutter senere kom TSØ på 19-18 og så sig ikke tilbage herfra. Nicolaj Jørgensen havde haft en svingende kamp, men var – som ofte før – slet ikke til at styre, da kampen gik ind i sin afgørende fase. Både Oliver Larsen og Sebastian Minor Hansen havde også haft en svær kamp, men sidstnævnte fik fat og var afgørende ift. at kunne trække fra. Flot sejr og kæmpe forløsning.

Det var naturligt nok en begejstret og lettet cheftræner Nick Szwiec, som sagde følgende i minutterne efter slutfløjtet.

-Jeg vil virkelig rose holdet i dag. Det er en mental kraftpræstation at rejse sig fra det svære udgangspunkt, bagud med fire efter de 40 min. Men vi ved at vi skal vinde kampene over de 60 min. og vi vinder i dag fordi mange byder ind. Selvfølgelig tager Nico (Nicolaj Jørgensen, red.) masser af ansvar, da det gælder, og selvfølgelig får vi mange redninger fra Sebastian (Minor Hansen, red.) men vi får også rørt godt i gryden og det bliver en rigtig holdsejr. Det er så dejligt at vinde i første runde og få noget lettere skuldre frem mod første hjemmekamp, som vi glæder os helt enormt til.

Og det er altså på lørdag den 10/9, at Team Sydhavsøerne spiller første hjemmekamp i Lollands Bank Arena. Kl. 15.00 går det løs, og det er Odder Håndbold, som kommer på besøg.