You are currently viewing Sejr i Køge

Sejr i Køge

De rødklædte fra Team Sydhavsøerne var her til eftermiddag en tur til Køge, hvor de efter en stærk 2. halvleg kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret – Køge Håndbold blev slået med 30-25.

Klavs Bruuns mandskab fik en god start på kampen med en føring på 3-1, men herefter var der grus i maskineriet. En scoringspause på 5 minutter indledningsvist gav de hvidklædte fra Køge blod på tanden, og det var også det sjællandske mandskab, der var i teten frem mod halvlegen. Efter 21 minutters spil kunne værternes Mikkel Eismark bringe Køge i front med 10-8. Heldigvis diskede Kristian Vukman og Daniel Astrup op med vigtige scoringer kort før halvleg, og Oliver Larsen hev endnu engang flere gode redninger op af hatten, hvilket gjorde at TSØ kunne gå til pause med en føring på 13-12.

I 2. halvleg fik piben en helt anden lyd.

TSØ kom rigtig stærkt ud, anført af en velspillende Pauli Mittún, der virkelig satte tempo i spillet. Med sin 3. scoring i kampen, kunne Alexander Nielsen bringe de rødklædte i front med 23-17 med 20 minutter igen. Alexander har siddet ude med en skade i lang tid, så det var rigtig dejligt at se ham tilbage på banen rent offensivt, og han kvitterede med en stærk præstation.

Det blev til en føring, som værterne fra Køge aldrig kom i nærheden af igen, og på trods af en udvisning til den talentfulde Emil Sønderskov, der så rødt efter 3 X 2 minutters udvisninger, kunne Klavs Bruuns mandskab trække sig sejrrigt ud af kampen med en sikker sejr på 30-25.

Topscorer for Team Sydhavsøerne blev Pauli Mittún med 7 mål, efterfulgt af Daniel Astrup med 6 mål.

Næste kamp bliver hjemme i egen hule, når HØJ gæster Lollands Bank ARENA fredag d. 22. marts.