You are currently viewing Sejr i første hjemmekamp

Sejr i første hjemmekamp

Kønt var det ikke, men to points er to points og de kom i hus i sæsonens første kamp i Lollands Bank ARENA, hvor Vendsyssel blev besejret med 31-26.
 
Det kogte i Lollands Bank ARENA. Mest af alt fordi hallens temperatur og fugtighed mindede om en moderne dampovn. Forholdene kan have haft indflydelse på spillet, for det var ikke altid et sprudlende TSØ-mandskab, der præsenterede sig. 1. halvleg stod der dog Team Sydhavsøerne på det meste.
 
Efter en lidt usikker start satte vi os tungt på begivenhederne og etablerede en komfortabel føring på 11-6, hvilket fik gæsternes træner, Morten Arvidsson, til at tage kampens første timeout.
 
Herefter skete det, der skulle blive lidt symptomatisk for kampen – føringen blev hurtigt sat over styr. Tre nordjyske scoringer i træk gav fornyet spænding i kampen. Vi fik dog svaret igen og trak igen fra op mod pausen, hvor stillingen var 17-12.
Den pæne pauseføring blev dog igen soldet væk kort inde i 2. halvleg. Ekstremt sjusket spil gav Vendsyssel masser af momentum og knapt var der spillet 7 minutter før en irriteret Klavs Bruun Jørgensen tog timeout ved stillingen 18-18.
 
Herefter fik vi genetableret føringen ved 24-19 – blot for at se Vendsyssel få kontakt igen ved 24-23. Men SÅ var det også slut med gaverne. I slutfasen var kvalitetsforskellen og skarpheden trods alt for stor til at neglene for alvor blev bidt ned denne eftermiddag i Lollands Bank ARENA.
 
Drengene steppede op da det gjaldt og sørgede for en – trods alt – sikker sejr på fem mål.
 
TSØ-topscorer blev Oskar Hare, der med sine syv scoringer havde sin andel i sejren og da også fortjent blev kåret til Man of the Match af Pejsemontøren Jim.
 
Næste opgave er fredag den 15. september, hvor gutterne skal til Fyn for at møde HC Odense.