You are currently viewing Sæsonens første hjemmekamp

Sæsonens første hjemmekamp

Efter at have åbnet sæsonen med ét godt point i søndags mod Aarhus HC, er der ingen tvivl om, at der er kommet ekstra blod på tanden. Begge point SKAL hives hjem, når det går løs i Maribo.

Jeg må ærligt tilstå, at kendskabet til dagens modstander, oprykkerne fra Vendsyssel, ikke er stort, så jeg har i stedet valgt at lægge fokusset på os selv i denne optakt.

Vi har brugt mange timer i træningslokalet på at forberede os på sæsonstart. Der er blevet arbejdet stenhårdt og vi har især lagt vægt på, samt eksperimenteret med vores forsvar.

Skader har til tider gjort det vanskeligt, men under første halvleg af åbningskampen mod Aarhus HC var det som om, vi for alvor ramte noget, der kan bære os godt igennem sæsonen. Her tænker jeg især på bevægeligheden, hårdheden og fighten, som på mange måder var outstanding. Dét skal vi bygge videre på!

Lige nu glæder vi os bare til at vise os frem hjemme i Lollands Bank ARENA.

Personligt ser jeg meget frem til at mærke stemningen i hallen, og jeg er sikker på, at de spillere, der har første hjemmekamp på lørdag, har det på samme måde.

God kamp! 

– Klavs Bruun Jørgensen, cheftræner.

_______________________

TSØ – Elitesport Vendsyssel
Spilles lør. d.  9. september kl 15.00 i Lollands Bank ARENA

Info om billetter.

Kampsponsor: Euro-Workers
Man of the Match-sponsor: Pejsemontøren
Boldsponsor: Whitsun Festival
Time out-sponsor: Nybolig Maribo og Rødby