You are currently viewing Så gik den ikke længere

Så gik den ikke længere

Så gik den ikke længere, da TSØ her til eftermiddag blev slået af topholdet HC Midtjylland med cifrene 24-30 på hjemmebane.

TSØ kom ellers godt fra start på kampen, der gav de rødklædte fra Team Sydhavsøerne en fantastisk start indledningsvist, med en føring på 3-0. HC Midtjylland svarede dog prompte igen og fik hurtigt udlignet til 3-3. HC Midtjylland satte herefter tempoet i vejret og kom hurtigt på 7-4 anført af en velspillende Sebastian Jensen, der var toneangivende hos midtjyderne med hele 12 scoringer.

De afbrændte chancer stod nærmest i kø for Klavs Bruuns mandskab og det lykkedes desværre ikke for de rødklædte at hænge på den velsmurte midtjyske maskine, der trak længere og længere og fra hen mod pausen.

Midtjyderne havde tilmed relativt nemt ved, at spille sig igennem TSØ-defensiven, hvilket bestemt ikke gjorde betingelserne for Oliver Larsen og Sebastian Minor i målet nemmere. HC Midtjylland kunne derved gå til pause med en føring på 16-11.

I 2 halvleg var der noget, der skulle indhentes. Desværre kom midtjyderne buldrende fra starten af 2. halvleg, igen anført af en velspillende Sebastian Jensen og Kim Sonne i målet. De afbrændte chancer fortsatte desværre for TSØ’s vedkommende. HC Midtjylland trak hurtigt fra og kunne efter 35 minutters spil bringe i sig front med 21-12.

Lasse Hamann-Boeriths var tilbage efter, at have siddet ude de sidste par kampe, desværre var topscorens tilbagevenden ikke nok i denne omgang til, at kunne byde førerholdet helt op til dans.

Den midtjyske angrebsmaskine fortsatte, og frem mod kampens afslutning handlede det udelukkende om at begrænse nederlaget. Det lykkedes også i en vis grad, idet Oliver Larsen begyndte at tage i fat målet mod kampens afslutning, der var medvirkende til man kun taber med 1 i 2. halvleg. HC Midtjylland vinder fuld fortjent 24-30.

Der venter nu hele tre udebanekampe, hvor man håber at kunne få nogle af de spillere tilbage, som er på skadeslisten.  Næste opgave bliver på søndag d. 3 marts ude mod Tønder.

Der var i dag fantastisk opbakning fra lægterne, med hele 1150 tilskuere i Maribo Hallerne.

Man of the Match blev Daniel Astrup, kåret af Morten og Karina fra Vikima Seed.

TSØ-topscorere blev Daniel Astrup og Oskar Hare med 6 mål hver.