You are currently viewing Så gælder det Grindsted

Så gælder det Grindsted

Assistenttræner, Jakob Green sætter ord på udekampen mod Grindsted GIF onsdag  (6. marts) kl. 19.30.

Et af de mest stabile hold gennem de seneste sæsoner i 1. division. I år har de holdt fast i det stabile spil og har med tilføjelser i form af Kristoffer Vestergaard og Nicolai Skytte fået tilføjet endnu flere strenge at spille på offensivt. De har sat en virkelig flot sæson sammen på det grundlag, de har bygget op de seneste år.

I vores række er kontinuitet og højt bundniveau afgørende for topplaceringer, og netop det er Grindsted synonym med. Samtidig har de mange små aftaler ud fra deres solide koncept.

Når alt det er sagt mener vi selv, at vi kan matche deres topniveau, og vi har for vane at spille tætte og intense kampe imod. Måske bortset fra vores første opgør i denne sæson, hvor vi netop ikke havde tryghed i vores koncept og derfor ledte efter det førnævnte bundniveau.

Siden da føler vi, at vi har hævet barren for vores præstationer. Derfor tager vi også til Jylland med en solid tro på, at vi kan lave en tæt kamp, hvor begge hold stadig har en masse at spille for. Grindsted spiller for at konsolidere deres 1. plads og tage et stort skridt mod en oprykning og vi har med al tydelighed vist, at vi ikke kommer til at kaste håndklædet i ringen i hverken kampe eller sæsonen før det sidste fløjt har lydt.

Til sidst vil jeg gerne rose vores trofaste fanklub for at tage turene med os hele vejen rundt i Danmark. Senest mod Tønder, hvor de var med til at skabe en fantastisk kulisse og hive de sidste ressourcer ud af drengene, da det så allerhårdest ud.

Vi glæder os til at se jer igen i aften i Grindsted