You are currently viewing Så er det nu det gælder!

Så er det nu det gælder!

Med en flot sæson i rygsækken – og et særdeles flot 2023, der har resulteret i en placering som rækkens nr. 2, er det nu tid til de afgørende kampe om at komme et skridt tættere på håndboldligaen. Vi spiller bedst af 3 kampe, eller til første hold når mindst 3 point.

Vi har en flok meget tændte og motiverede spillere og stab, der ikke er tilfredse… Vi glæder os helt vildt til første kamp på fredag, hvor vi ved, der venter en topfyldt Lollands Bank ARENA.

Det er to hold, som allerede har mødt hinanden to gange i denne sæson, og hvor vi er kommet bedst ud af det indbyrdes og derved er endt en placering højere oppe end Skive og starter med hjemmebanefordelen.

– Det er til trods for, at vi faktisk ikke har ramt det niveau, vi gerne vil i nogle af de to kampe mod Skive som hold, men har haft store individuelle præstationer. Nu vil vi fastholde de gode takter som mod Ringsted og Grindsted, hvor vi både så et fantastisk hold samt store individuelle præstationer.

Vi kender hinanden godt og ved, hvad hinanden har at spille med. Vi har gjort vores arbejde godt hjemmefra og ved, hvad vi går ind til på banen – men kampene her handler om meget mere.

Det handler om at være det rigtige sted mentalt og i balance, at man kender sin besøgstid og at man formår at lukke de muligheder, der måtte komme.

Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at toppræstere og hive første sejr hjem. Det er 100%, hvad der kræves, hvis vi skal slå et formstærkt Skive-mandskab.

Vi kommer til at give alt, hvad vi har – der er muligheder for en sejr som sidst – hvor vi hentede Skive til sidst.

– Det kræver topniveau fra spillere og tilskuere i en kamp, hvor alt skal ske, og hvor Skive virkelig skal mærke, at de er langt, langt hjemmefra.

Nick Valentin Szwiec
Cheftræner – Team Sydhavsøerne

_______________________

KVALIFIKATIONSKAMP

TSØ – Skive
Spilles fre. d. 21. apr. kl 20.00 i Lollands Bank ARENA

Info om billetter.

Kampsponsor: Lollands Bank & Aage Maagensen
Man of the Match-sponsor: Dry Ice Danmark
Boldsponsor: Krogh’s Gulv & Solafskærmning
Time out-sponsor: RH Service Team