You are currently viewing Roskilde blæst ud af hallen

Roskilde blæst ud af hallen

Roskilde blev blæst ud af hallen, da Team Sydhavsøerne vandt 37-21 på hjemmebane.

Team Sydhavsøerne var fint indstillet fra kampens start, med fornuftigt angrebsspil og et vågent forsvar. Efter 7 minutter førte TSØ 4-1, men et par fejl sneg sig ind i angrebet. Det gav Roskilde muligheden for at bringe sig på 5-5.

Men hvis Roskilde troede at hjemmeholdet havde tænkt sig at lukke dem ind i kampen, så tog de fejl. Team Sydhavsøerne kom stærkt igen, og med hurtigt angrebsspil blev der øget til 9-6 efter 16 minutter.

Stille og roligt trak Team Sydhavsøerne fra, og efter 22 minutter trak Roskilde det første timeoutkort, ved stillingen 14-9. Det gav dog ikke udeholdet nogen fordel, for Team Sydhavsøerne fortsatte målmaskinen og øgede til 17-10.

Roskildes taktik med at spille 7 mod 6 gav bagslag, og gav TSØ to kontramål til 19-10. Så kunne publikum ellers heppe på en ”20-10” føring, men en mistet bold i angrebet gav i stedet et mål til Roskilde. Halvlegsstillingen var således 19-11.

Der var lidt mere ro på måltavlen i starten af 2. halvleg. Team Sydhavsøerne misser et par målchancer, men i den anden ende snupper Oliver Larsen tre redninger i træk.

Men ellers holdt Team Sydhavsøerne fat i føringen, og da Lasse Cieslak scorer til 27-17 er der 4 lokale drenge i angrebet (3 i forsvaret).  Det var godt at se de unge drenge gøre det godt på banen.

Hurtige kombinationer og lækre redninger fra Oliver Larsen giver en føring på 30-17, og det flotte spil fortsætter til 35-20 og slutfacit 37-21.

Eftersom Skive spillede uafgjort mod Rækker Møller, tilbageerobrer TSØ 3. pladsen.

Oliver Larsen spillede hele kampen og har 19 redninger i kampen.

Man of the Match blev Alexander Nielsen, kåret af Steffen fra Bar2. Alexander blev desuden topscorer med 8 scoringer, efterfulgt af Nicklas Bjerre Petersen med 6. I alt når 12 TSØ-spillere at komme på tavlen.