You are currently viewing Oskar er årets komet og Kenneth er årets træner

Oskar er årets komet og Kenneth er årets træner

Inden hjemmekampen mod HØJ, blev der som noget nyt uddelt to priser sponseret af Guldborgsundcentret: ”Årets komet” og ”årets træner”.

Oskar Hare fik fortjent prisen som årets komet, fordi han bidt sig fast i en fast plads i startopstillingen. Han er den tredjemest scorende TSØ-spiller, og scorer på 3 ud af 4 skud.

Sportschef Morten Juul uddybede: – Oskar bærer vores værdier, ihærdighed, fællesskab og udvikling, til noget nær perfektion. Vi ved vi får maksimal indsats i hver kamp, at outputtet så også har været et godt stykke over hvad man kunne forvente, i så ung en alder og med så lidt erfaring, gør blot præstationen endnu mere imponerende.

Kenneth Jørgensen blev kåret årets TSØ-træner

Kenneth er Team Sydhavsøernes schweizerkniv – pt. U17 træner, med til de fleste kampe for senior hold 2 og målvogtertræner for hold 1.

Morten Juul uddybede om Kenneth: – Han er altid klar hvis der efterspørges fra børn og ungdom i HMH regi. Han leverer statistikker og sparing til vores keepere på meget højt niveau. Han har været træner i TSØ rigtig mange år – og kickstartet mange unge menneskers håndboldkarrierer. Han har mere fokus på hvad og hvor du kan give end hvad du selv kan få.

Tillykke med priserne til begge, som blev uddelt af Bo Vedel fra Guldborgsundcentret.