You are currently viewing Optimeringer i trænerteamet

Optimeringer i trænerteamet

Nick Szwiec, der har været assisterende træner i TSØ siden 2017, overtager efter sommerferien cheftræneransvaret i Team Sydhavsøerne og bytter således rolle med Jakob Green, der bliver assistenttræner.
 
Der er foretaget en grundig intern evaluering, hvor alle parter, herunder spillere trænere og teamet som helhed, har været med i processen. Green har leveret en godkendt premieresæson.
 
Opgaverne er imidlertid mange og komplekse og det tager tid og rutine at få ind under huden. Ved den nye konstellation får Green den nødvendige mulighed for at fokusere på specifikke opgaver, og samtidig dygtiggøre sig endnu mere i trænerfaget i mere normalt tempo, i tæt samarbejde med Nick, som nu tiltræder på fuld tid som cheftræner.
 
Beslutningen om et rollebytte er foretaget med afsæt i tilbagemeldingerne fra netop træner/leder-temaet og spillerne, hvor alle involverede finder, at rokaden udgør en styrkelse og optimering af trænerteamet i kraft af det samspil, der kan være mellem trænernes nuværende kompetencer.
 
TSØ har tidligere gerne set Nick i rollen som cheftræner, og sammen er man enige om at såvel klubben som Nick selv, er klar til at tage netop det skridt.
 
Med den erfaring, og tilknytning til klubben og truppen, som Nick har oparbejdet, har vi i TSØ fuld tiltro til, at han i tæt samarbejde med Green og hele teamet kan skabe endnu mere stabilitet og forhåbentlig få arbejdet os endnu højere op i tabellen.
 
Der er indgået en 3-årig aftale med Nick, der nu tiltræder på fuld tid, og derfor udelukkende skal koncentrere sig om at være træner. Nick fratræder i denne forbindelse sit nuværende job.
 
Vi glæder os til at se den nye konstellation i aktion i den nye sæson.
 
Læs mere i dagens Folketidende (27.04.22).