You are currently viewing Optakt – TSØ vs. Elitesport Vendsyssel

Optakt – TSØ vs. Elitesport Vendsyssel

Det er atter blevet tid til hjemmekamp i Maribo Hallen. Denne gang er det Elitesport Vendsyssel, der står for skud!

Her kan du læse cheftræner Jakob Greens optakt til søndagens hjemmekamp.

Siden sidst, hvor jeg fik lov til at skrive en optakt til en hjemmekamp, er vi allerede kommet fire kampe inde i turneringen og vi har også spillet en pokalkamp. Efter andet nederlag, synes jeg, vi har taget nogle store skridt imod at forstå, hvad vores identitet er. Rigtig godt hjulpet på vej i de to første sejre af jer, hjemmepublikummet, vandt vi to sikre sejre, og det var som om, vi tog denne tryghed med til Odense i sidste weekend. En stor tak skal også lyde til alle supportere, der tog turen med over Storebælt!

Vi bliver fortsat mere afklarede i forhold til vores spil og respektive roller i gruppen. Især i vores sidste kamp i Odense oplevede jeg, at vi spillede og agerede mere modent. Vi formåede at sætte 60 minutter sammen, hvor vi kontinuerligt rettede små fejl, uden at vi havde alt for store udsving i vores niveau.

En meget konkret og sammenlignelig situation var, da vi i 1. halvlegs sidste angreb fik spillet os frem til en stor chance OG scoret med to sekunder tilbage. I sæsondebuten mod Odder stod vi i en lignende situation, men brændte den store chance og samtidig efterlod Odder med nok tid på klokken til at de kunne nå at score i den anden ende.

Sådanne små episoder viser mig, at vi er på rette vej. Vi er dog langt fra i mål og vi arbejder kontinuerligt videre på at lægge lag på vores spil.

Nu står vi så overfor endnu en af de eksamener, der kommer med cirka en uges mellemrum. For at bestå denne er det vigtigt, at vi forbliver tro mod vores koncepter og aftaler.

Testen på søndag er imod Vendsyssel, som vi i den grad har noget at revanchere overfor. Det lykkedes os ikke at vinde over dem sidste sæson. Alle disse positive takter, sammenholdt med et hjemmepublikum i topform, håber og tror vi meget på, kan udløse revanchen.

God kamp!

– Jakob Green, cheftræner.

Kampen spilles: Søndag d. 3. oktober kl. 15.
For mere info om billetter læs her.