You are currently viewing TSØ mod Aarhus HC

TSØ mod Aarhus HC

Lørdag venter Aarhus HC, det tidligere HEI, i en professionaliseret udgave.

Hvor holdet de foregående sæsoner bestod af særdeles dygtige spillere på amatørbasis, er meget af truppen nu skiftet ud og spillerne udstyret med en DHF-kontrakt. Det betyder ikke nødvendigvis, at vi møder et stærkere hold nu og her. Men det er ingen tvivl om, at det er spændende og ambitiøst projekt – med nogle måneders tilvænning til nye forhold og spillere, der skal lære hinanden at kende, har de et tophold i støbeskeen.

Derfor er det heller ikke helt skidt at møde dem forholdsvis tidligt i turneringen, tilmed på vores stærke hjemmebane, der skal være med til at gøre forskellen.

Aarhus HC har høstet fire point i de første tre kampe, i nogle tætte og forholdsvis målfattige opgør. Holdet er til sæsonen blevet forstærket med de to mangeårige ligaprofiler i form af den rutinerede målvogter Jens Fredsgaard og den ligeledes erfarne og alsidige playmaker Chris Jørgensen.

Vi kommer ind til kampen med et ærgerligt 1-målsnederlag mod Skive, hvor ingen havde kunne indvende noget mod, at begge hold havde fået point. Selvom det ikke var alt det spillemæssige, der på dagen ”sad i skabet”, så kompenserede drengene med flot fight og leverede undervejs et par fine comeback. Desuden gjorde Oliver i målet sit til, at det blev en forholdsvis målfattig kamp – hele 19 redninger havde han, hvilket lover godt for de kommende kampe.

Det var på ingen måder en kamp, der skulle vindes, så derfor var det særdeles positivt, at vi er i stand til at spille op med et af de formodede tophold – endda på udebane.

Kampen mod Aarhus HC kan give comeback til Kasper Olsen. Hans rutine og blik for spillet, kan blive en gevinst for holdet. Dog skal vi have respekt for, at det kan tage tid at få fintunet spillet.

Ellers skal vi arbejde videre med og mod, at bredden i truppen er vores styrke. Alle ved, at Nicolaj står godt ift. en topscorertitel igen i år, men flere skal byde ind, hvilket de første kampe også har vist, således at modstanderne har sværere ved taktisk at udmanøvrere os.

Derudover sætter vi vores lid til, at vores målvogtere kan fortsætte det stærke spil bag et særdeles stærkt forsvar. Uden at have statistisk backup, vil jeg tro, at vi er dem, der indtil videre har lukket færrest mål ind mod stationært angrebsspil. Til gengæld kan vi godt blive bedre i vores returløb – både når vi har scoret og når vi har brændt eller smidt bolden væk.

Jeg er overbevist om, at de forhåbentlig mange, der møder frem til lørdagens kamp, kan se frem til en underholdende kamp afviklet i et højt tempo – selvfølgelig med hjemmeholdet som vindere!

God kamp!

– Morten Juul, sportschef.

_______________________

Kampen spilles lør. d. 24. sep. kl 15.00 i Lollands Bank Arena

Info om billetter.

Kampsponsor: Euro-Workers
Man of the Match-sponsor: Cocotten
Boldsponsor: Kokken & Company
Time out-sponsor: Whitsun Festival