You are currently viewing Optakt: Formstærke fynboer gæster Maribo

Optakt: Formstærke fynboer gæster Maribo

Søndagens modstander fra Otterup har, efter en svær start på sæsonen, fundet tilbage på sporet de seneste kampe. Det til tider uforudsigelige mandskab har op til denne sæson skiftet ud på både trænerposten men også på vitale spillerpositioner, så det er ikke den store overraskelse, at det har taget dem tid at finde hinanden.

Det er selvsagt ærgerligt, at det så er nu, vi rammer ind i dem, men omvendt er vi ligeledes godt kørende – både hvad angår niveau, men også spillere, der er til rådighed. Pt. er ”kun” Lukas Eichwald og Daniel Astrup skadede – begge, i hvert fald, for resten af kalenderåret.

Vi er kommet godt ud af en periode med kampe mod hold placeret i top-5 efterfulgt senest af en altid svær udebanekamp i Tønder. En kamp, hvor der skulle investeres mange ressourcer for først til allersidst at kunne trække os sejrrigt ud af kampen. Kendetegnende for kampen og for sæsonen hidtil var og er, at bundniveauet er højt og de mindre gode perioder korte. Efter Tønder scorer anden halvlegs første fire mål, arbejder vi os tålmodigt tilbage i kampen, har de afgørende målmandsredninger der skal til og er kyniske i vores beslutninger og afslutninger i slutfasen.

Derudover er vi ubesejrede på hjemmebanen i en kulisse, hor vi bliver flere og flere og stemningen kun bliver bedre fra kamp til kamp.

For at understrege sværhedsgraden af denne kamp bør nævnes, at den står 3-3 i de seneste seks indbyrdes opgør. Otterup er som skrevet en uforudsigelige modstander med sædvanligvis adskillige taktiske træk både offensivt og defensivt, hvilket betyder, at vi skal være omstilbare, men samtidig gå efter at styre tempoet i kampen.

Det er den sidste kamp i første spillerunde og kan vi være dygtige at slå Otterup, har vi kun sat syv point til, hvilket må siges at være godkendt og et godt udgangspunkt for en spændende anden halvdel.

Rigtig god kamp til alle (der kæmper sig i hallen efter julefrokost) 🙂 . Sammen med de uundværlige frivillige i blåt vil drengene gøre deres absolut bedste for at præstere god underholdning, der forhåbentlig også udmønter sig i to point.

– Morten Juul – Sportschef.

Kampen spilles: Søndag d. 5. december kl. 15.
For mere info om billetter læs her.