You are currently viewing Optakt: Årets Sidste hjemmekamp

Optakt: Årets Sidste hjemmekamp

Når året går på hæld, er det ofte oplagt at lave et tilbageblik på året, der gik. Hvis vi zoomer ind på sæsonens sidste gæstehold i Maribohallen, er det oplagt at se tilbage på, hvor det hele startede. ”Spektrum Odder” lagde scenen til, hvor årets første kamp skulle spilles…

En kamp, vi så frem til, med spænding og håb om at kunne vinde sæsonen første kamp og en tro på, det kunne lade sig gøre med en række gode træningskampe i august måned op til.

Hvad der i første omgang så ud til at skulle blive en fin modstander for os, viste sig at blive en skrækkelig en af slagsen. En jævnbyrdig første halvleg anført af Odders tre bagspillere, Lasse Rosendahl, Jakob Rasmussen og Rasmus Larsen, der på skift gjorde det surt for os. Sidstnævnte der pt. ligger nummer 3 på rækkens topscorerliste, kun overgået at vores egen Nicolaj Jørgensen, og Kristoffer Vestergaard fra TM Tønder. Men hvad der var en kamp, der startede jævnbyrdig endte med i den grad at tippe over til en kæntrende færge, der uden fart langsomt men ganske sikkert sank helt til bunds… faktisk helt ned til uhørt -11, da der manglede 5 minutter af kampen.

Skrækkelig oplevelse…

Nå, men sidenhen er der jo gudskelov sket alt muligt. Vi har formået at forvandle færgen til en speedbåd med dobbeltmotor uden at se os tilbage… Vi har vundet og været dygtige mod modstandere både fra top og bunden i rækken, som pt. Gør, vi ligger nummer 3 i rækken. En placering, som vi håber på at kunne beholde julen over, men som først og fremmest kræver en sejr mod Odder.

Odder kommer til Maribo med en midterplacering og med en sejr senest over Skovbakken, der fik en oplevelse lidt, som vi selv prøvede i sæsonens start. Odder spiller med højt til loftet, men graver til tider også dybt i kælderen.

Formår vi at spille med fart og tempo i et kreativt angreb samtidig med, vi i forsvaret igen ligger lag på fra kampen mod Otterup, så tror vi på en sejr og en sæson 21-22 fortsat uden nederlag på Lolland.

Lad kampen begynde – vi er klar!

– Nick Valentin Szwiec, assistenttræner

Kampen spilles: Søndag d. 12. december kl. 15.
For mere info om billetter læs her.

HUSK:
Gyldigt coronapas og legitimation.
Der skal bæres mundbind, når du går rundt i hallen.