You are currently viewing Optakt: Årets første hjemmekamp

Optakt: Årets første hjemmekamp

Første hjemmekamp i 2022 byder på en udfordring fra HC Odense. De indtager i skrivende stund en sidsteplads i en bundstrid der tegner til at blive både tæt og spændende. Derfor kan det heller ikke undgås, at vi kommer op imod et hold der vil kæmpe med næb og kløer for at fravriste os de points, som vi mener skal være vores.

Odense dækker som regel et 5-1 forsvar, som kan volde problemer og også gjorde det svært for os i perioder i vores første møde. Vi fik dog reddet stormen af i en kamp, hvor vi også gjorde det svært for os selv med lidt rigeligt brændte chancer. Det var dog også på et tidligt tidspunkt i sæsonen, hvor vi stadig var ved at forme vores spil, og hvor vi endnu ikke havde bygget den mentale ballast op, som jeg synes vi besidder nu.

Vores optakt til kampen har været lidt rodet med først en kamp i Skovbakken efter kun halvanden uges træning efter julepausen. Dernæst en udsat kamp og træningsfri fra hallen i en uge for at få styr på vores mindre coronaudbrud. Det skulle der være styr på nu og vi står nu i en situation for første gang i sæsonen, hvor vi har en komplet skadesfri trup. Et dejligt boost inden 2. halvdel, hvor vi har spillet os til retten til at tro på, at vi kan nå en top-3 placering. Hvis det skal lykkes, skal vi være lige så dygtige til at udnytte den kæmpe fordel at have et tændt TSØ-publikum i ryggen. Så ligeledes lørdag håber vi på en god kamp for både tilskuere og spillere (primært dem i rødt).

Rigtig god kamp

– Jakob Green, Cheftræner

Kampen spilles: Lørdag d. 29. januar kl. 15.
For mere info om billetter læs her.

HUSK:
Gyldigt coronapas og legitimation.
Der skal bæres mundbind, når du går rundt i hallen.