You are currently viewing Odder blev pelset i Maribo

Odder blev pelset i Maribo

Team Sydhavsøerne spillede en overbevisende hjemmekamp, og vandt 36-27 over Odder.

Som ventet fik TSØ det svært mod Odders aggressive forsvar i kampens første kvarter. Der skulle gå 4 minutter før Team Sydhavsøerne fik sat første scoring ind, men stille og roligt fik TSØ fundet veje gennem Odderforsvaret. Odder kom foran 7-9, men tættere på en sejr kom jyderne ikke.

Team Sydhavsøerne satte Oliver Larsen i kassen, og det skulle vise sig at være en fantastisk idé. I den anden ende var Nicklas Bjerre Petersen og Daniel Sørensen særdeles effektive, og TSØ vinder det sidste kvarter med 11-3, og sætter sig på initiativet i kampen. I halvlegens sidste cirka 5 minutter spillede TSØ med fire lokale drenge; Oscar Hare, Lukas Eichwald, Lasse Cieslak og Victor Murel, og de var med til at sikre at halvlegsstillingen blev 18-12.

De gode takter fortsatte i anden halvleg. Odder forsøgte at øge tempoet, men det udnyttede Team Sydhavsøerne bare til at øge føringen. Nicolaj Jørgensen boltrede sig som en fisk i havet, og hvis han ikke serverede lækre bolde til sine medspillere, så scorede han selv.

Den første 10-måls føring kom efter 43 minutter, til 29-19, og faktisk var TSØ foran med 12, Nicolaj Jørgensen scorede sit 7. mål til 31-19.

Mod kampens afslutning spillede Nick Szwiec bredt, og lod alle spillere få spilletid. Der var således ingen på bænken, som ikke fik spilletid.

Kampen ender med en sikker sejr på 36-27 til Team Sydhavsøerne.

Man of the Match blev Oliver Larsen, kåret af Ole Lystrup Iversen fra Løve Apotek. Oliver spillede en god kamp i målet. TSØ-topscorer blev Nicolaj Jørgensen med 8, efterfulgt af Nicklas Bjerre Petersen, Niels Dahl og Daniel Sørensen med hver 4 scoringer.