You are currently viewing Ny spiller og partner har allerede fundet hinanden på ”banen”

Ny spiller og partner har allerede fundet hinanden på ”banen”

Inden fredagens hjemmekamp mod HEI Skæring, var nytilkomne Nicolaj Jørgensen forbi Aage Maagensen Loungen og hilse på partnerne til dagens førkampsarrangement.

De feststemte partnere fik en orientering om den unge playmakers forholdsvis korte karriere, boligforhold i hovedstaden samt ambitioner på egne og holdets vegne.

Nicolajs ydmyge og umiddelbare tilgang faldt i god jord og omvendt syntes partnernes imødekommenhed, at have positiv indflydelse på Nicolaj. I hvert fald leverede han efterfølgende en stor kamp med både topscorerværdigheden og titlen som Man of the match (kåret af Søren fra LF Stillads) til følge.

Nicolaj er blevet hentet til klubben i samarbejde med TSØ’s nye Guldpartner Femern Belt Energy A/S. På billedet der er taget ved selvsamme førkampsarrangement ses Administrerende Direktør Erik Vind sammen med Nicolaj Jørgensen.

Direktør Erik Vind fortæller, ”Femern Belt Energy A/S vil bidrage med vores mangeårige ekspertise fra YellowTec og spille ind med det absolut bedste på markedet, for at skabe en omstilling til grøn energi til Lolland-Falster inden for de kommende år. Vi er allerede forankret gennem arbejdet ved Femern forbindelsen, har ansat lokal arbejdskraft, har dannet et tæt samarbejde med talrige etablerede selskaber på Lolland-Falster og er blevet en stolt Guldpartner i Team SydhavsØerne.
Vi er blevet taget godt imod hos det fantastiske netværk i TSØ og har allerede oplevet effekten af dette erhvervsnetværk.

Femern Belt Energy leverer bl.a. solcelleanlæg, varmepumper og ladestandere til Lolland-Falster. Vi vil være lokale, vil støtte egnsudviklingen, vil støtte kultur – og lokalsport og er både leverandør til virksomheder og til private husstande. Dette giver en sikkerhed for lokal service, vedligeholdelse og til vores kunders fremtidige planer for udbygning fortæller Erik Vind.
Vi glæder os til at deltage i mange af TSØ’s arrangementer fremover og så er vi stolte af at sponsere en så dygtig og sympatisk spiller som Nicolaj Jørgensen ”.

I TSØ kan vi også mærke at der ved at komme gang i byggeriet i og omkring Femern forbindelsen og byder Femern Belt Energy velkommen til TSØ og netværket siger salgskoordinator Bjarne Schultz.

Femern Belt Energy har fra første dag været meget engageret i klubben og i netværket, fundet nye partnere til TSØ og brugt mange af de andre i netværket til at udføre div. opgaver og ligeledes støtter Femern Belt Energy op omkring det nye tiltag ”Whitsun Festival Lolland, som TSØ og Christianssæde er gået i samarbejde om, og som Erik Vind udtaler, ” så kommer der endnu et flagskib til Lolland som Femern Belt Energy også gerne vil være en del af ”.