You are currently viewing NY 8-MÅLS SEJR I MARIBO

NY 8-MÅLS SEJR I MARIBO

TSØ-forsvaret var både klar og hurtigreagerende fra første minut, hvilket gav en fantastisk start på kampen. 2-0 til Team Sydhavsøerne blev til 6-1, og allerede der kunne publikum fornemme at det skulle blive en herlig fredag aften i Maribo.

HEI fik dog lidt bedre fat og efter 13 minutter stod der 8-4 på tavlen. Men det skulle hurtigt vise sig, at HEI skulle får virkelig svært ved at bryde igennem hjemmeholdets aggressive forsvar – og hvis forsvaret lod en bold slippe igennem, så stod Nicolai Neupart klar med en redning.

I de følgende 12 minutter scorede de således kun én gang, mens TSØ satte fire mere ind til 12-5. Pausestillingen blev en 9-målsføring til 16-7.

Efter pausen fortsatte hjemmeholdets dominans, og da der blev scoret til 19-10 og Neupart derefter forhindrede en scoring, steg stemningen i hallen. Publikum råber TYVE-TI, TYVE-TI, TYVE-TI, med henvisning til at vinbutikken 2010 Vin & Velsmag har en stående aftale om at levere vinsmagning til alle, hvis der står 20-10 på tavlen i Maribo. Bolden spilles fra side til side, publikum har rejst sig og råber fortsat efter den måske sjoveste timålsføring publikum kan få i Maribo.

Nicklas Bjerre Petersen vrider sig fri af modstandernes greb, drejer rundt og halvt liggende lægger han den i mål! Scoring til 20-10, og publikum er euforiske.

De næste minutter der til gengæld ikke så gode. Udskiftninger gør at rytmen bliver brugt, og HEI får lov til at kæmpe sig (lidt) tilbage, til 23-18 efter 19 minutter.  Men tættere på kom de ikke, og stille og roligt trak Team Sydhavsøerne fra igen. Nicolaj Jørgensen er i hopla, og scorer fire gange de sidste otte minutter. Kampen slutter ved stillingen 30-22.

Man of the Match blev Nicolaj Jørgensen, kåret af Søren fra LF-stillads. Nicolaj spillede en fremragende kamp, og blev også topscorer med 10 scoringer – Nicklas Bjerre Petersen scorer 8 gange. Nicolai Neupart stod igen en flot kamp, og stod for anden kamp i træk for 18 redninger, heraf de 4 på straffe.