You are currently viewing Nicolaj forlænger

Nicolaj forlænger

Han har været Team Sydhavsøernes og rækkens helt store åbenbaring og oplevelse, hvorfor det er nærliggende, at sportschefer og trænere fra højere sportsligt niveau har udvist interesse – efter sigende fra en del klubber.

Men til vores egen klubs store glæde, har Nicolaj Jørgensen nu besluttet at forlænge aftalen med TSØ til 2024.

Sportschef Morten Juul fortæller:

”Nicolaj har en stor andel i den hidtil rigtig gode sæson. Hans ihærdighed i alle aktioner, uanset om det er under fodboldopvarmingen eller når der mangler 10 sekunder i Herning, er inspirerende og har været med til at løfte resten af holdet.

At Nicolaj bliver hos os, er en anerkendelse af det der er bygget op – nemlig et miljø, hvor han kan løfte sig yderligere. Fysisk har han sammen med Baagøe og Mikael udviklet sig markant, men der er stadig et udviklingspotentiale. Ligeledes er der faser i spillet, hvor der er plads til forbedring og det bliver der altså rig mulighed for at arbejde på i TSØ med dygtige trænere.”

Om baggrunden for sit valg udtaler Nicolaj:

“Jeg har valgt at forlænge med Team Sydhavsøerne, da jeg synes vi har gang i et spænende projekt, samtidig med, at vi ligger godt til i 1. Division. Jeg har virkelig fået et godt indtryk af klubben og trives utrolig godt i truppen. Jeg tror på, at en forlængelse i TSØ forsat kan udvikle mig til at lægge lag på og blive en mere komplet spiller. Hvis jeg skal nå så langt som muligt i min karriere, så føler jeg, at denne beslutning er det rigtige for mig lige nu.”

Cheftræner Jakob Green er selvsagt en glad mand og udtaler:

“Det er et skulderklap til klubben og gruppen af spillere, at Nicolaj har valgt at forlænge med klubben. Der er ingen tvivl om, at Nicolaj har ambitioner og potentiale til mere end 1. division, men der er samtidig masser af udviklingspunkter, som vi kan og skal hjælpe Nicolaj med at indfri. Samtidig sikrer det, at vi ved indgangen til næste sæson starter med en helt anden base, da vi stort set har de samme spillere som i denne sæson. Dermed kan vi bruge sommeren på at lægge endnu flere lag på vores spil. Så på alle måder en rigtig god nyhed for alle med sympati for Team Sydhavsøerne.”

Den dejlige nyhed og forlængede aftale er mulig med stor hjælp fra to af Team Sydhavsøernes loyale partnere, MSE og Femern Belt Energy