You are currently viewing Neupart søger videre

Neupart søger videre

Med lige dele tristhed og stolthed bringer TSØ nyheden om, at Nicolai Neupart søger videre. Neupart har fået en mulighed i en udenlandsk klub – en mulighed, han følte at tiden var moden til at tage.

Neupart

“Jeg har altid haft en drøm om at komme til udlandet, så da muligheden opstod, følte jeg, at det var det helt rette tidspunkt at tage skridtet videre. Jeg har de sidste 4 år i TSØ fået en masse gode oplevelser både på og uden for banen. Jeg føler, at jeg i TSØ har udviklet mig som målmand og som person, der nu gør, at jeg er klar til at prøve noget nyt – så derfor vil jeg gerne sige stor tak til trænere, sundhedsstaben, målmandstræner og mine holdkammerater gennem de sidste 4 år. Nu er det vigtigt, at vi holder snuden i sporet, så vi fortsat kan give vores fantastiske hjemmepublikum nogle gode resultater.”

Morten Juul

“Det er selvsagt et tab for klubben, men når sådanne muligheder opstår for vores spillere, er vi først og fremmest glade for, at vores setup har været medvirkende til at i dette tilfælde Neupart kan prøve kræfter på højere niveau. Vi kommer til at savne Neuparts ihærdighed og hans glade væsen. Jagten er naturligvis sat ind på en god erstatning. Vi tror på, at vores, indtil videre, positive indtryk i denne sæson og vores professionelle setup danner et godt udgangspunkt for denne proces.”