You are currently viewing Nederlag til Vendsyssel

Nederlag til Vendsyssel

Team Sydhavsøerne taber udekampen mod Elitesport Vendsyssel, i en kamp hvor TSØ ikke kom sig over en skade hos Nicolaj Jørgensen.

Jakob Green havde inden kampen varslet, at Team Sydhavsøerne ville forsøge at sætte sig på kampen fra start, hvilket lykkedes fint med en defensiv der så skarp ud fra start. Det medførte en TSØ-føring på 1-3 efter 5 minutter, og 2-6 efter 10 minutter.

Men Vendsyssel har hårdt brug for point, kæmper sig godt tilbage, og udligner til 8-8 efter 18 minutter. Det får Team Sydhavsøerne til at tage kampens første timeout, og i den efterfølgende periode øger TSØ til 10-13 efter 24 minutter.

To udvisninger indenfor kort tid, og dermed 4 TSØ-spillere på banen, kunne have givet Vendsyssel en gylden mulighed for at få overtaget, men TSØ holder ved og spiller lige op i perioden. Nordjydernes målmand står godt, og TSØ har svært ved at få scoret i halvlegens sidste minutter. Pausestillingen er 13-14.

Vendsyssel kommer bedst fra start efter pausen, og får udlignet til 14-14 og 16-16 efter 35 minutter. Nicolaj Jørgensen må udgå med en skade efter en soloulykke.

Med Alexander Nielsen udvist vælger TSØ at spille uden målmand, og det går desværre galt tre gange, og så er Vendsyssel foran 17-16. Da Vendsyssel scorer til 18-16 må TSØ kalde spillerne til timeout. TSØ virker lammet uden Nicolaj Jørgensen, og nordjyderne kan øge til 20-16 efter 39 minutter. Der bliver desværre brændt alt for meget.

Mikkel Kaagaard, Daniel Sørensen og Niklas Bjerre scorer, og TSØ reducerer til 22-20 med et kvarter igen. Forsvaret er ikke så sikkert som i starten af kampen, og Vendsyssel kommer foran 26-22 med 10 minutter igen.

Team Sydhavsøernes erfarne angriber Kasper Olsen må træde i karakter efter Nicolaj Jørgensens skade, og scorer tre hurtige gange i træk til 26-25. Nicholas Skytte trækker et straffekast, og Kaagaard scorer til 27-26 med 6 minutter igen. Vendsyssel tager timeout. Mikkel Kaagaard scorer sit 7. mål til 28-29 med lidt over 4 minutter igen, og intet er afgjort.

Vendsyssel scorer tre gange, og TSØ skyder på målmanden, og så er nordjyderne foran 30-29 og 31-29. Nicklas Bjerre scorer til 31-30 med 22 sekunder igen, og Vendsyssel tager timeout i erkendelse af, at TSØ går op i helbanepres.

Det bliver dog Vendsyssel der scorer kampens sidste mål til 32-30, og det bliver dermed til et udebanenederlag.

TSØ-topscorere blev Daniel Sørensen og Mikkel Kaagaard med hver 7 mål.