You are currently viewing Nederlag til topholdet

Nederlag til topholdet

Der var på forhånd lagt op til en meget svær kamp, da de rødklædte fra Team Sydhavsøerne her til aften stødte klingerne sammen med topholdet fra Grindsted.

En fantastisk start på kampen, anført af en velspillende Kristian Vukman i kampens indledning, banede ellers vejen for et godt resultat, men desværre gik gassen af ballonen i 2. halvleg. Ressourcerne slap op og Grindsted, kunne desværre trække sig sejrrigt ud af opgøret med slutresultatet 27-24.

De rødklædte fra Team Sydhavsøerne fik ellers en lovende start på opgøret med føringer på både 6-2 og 8-4 i en periode med godt forsvarsspil og stærke redninger fra Oliver Larsen i målet.

Det lykkedes også at bevare føringen til 2. halvleg med et enkelte mål, på trods af en 5 minutters periode uden mål. TSØ gik til pause med en føring på 13-12.

I 2. halvleg fulgte vi også godt med ved stillingen 15-15 med 20 minutter igen.
Men Grindsted fik desværre her efterfølgende momentum, hvor det stærke mandskab kom i front med tre mål. Det fik Klavs Bruuns og Co. svært ved at indhente og vi kom ikke tættere på end ved 25-23, inden topholdet fra det jyske, med to mål på stribe, definitivt afgjorde kampen.

Med tanke på de ressourcer, og det tætpakket program som vi er inde i, så var det alt i alt en hæderlig indsats mod et rigtig stærkt mandskab, som har kurs mod håndboldligaen.

Topscorer for TSØ blev Daniel Astrup med 8 mål efterfulgt af Kristian Vukman og Oskar Hare med 4 mål hver.

Næste kamp bliver på søndag d. 10/3 kl. 15.00 ude mod Køge Håndbold.