You are currently viewing Nederlag til HØJ

Nederlag til HØJ

Team Sydhavøerne spillede sig sandsynligvis ud af kampen om top3 og kvalifikationskampene, med nederlaget i topkampen mod HØJ.

Team Sydhavsøerne startede med Nicolaj Jørgensen på banen. Han var blevet hurtig klar igen efter den fingerskade han fik i seneste hjemmekamp, hvilket nok var lidt uventet for mange.

Kampen begyndte med masser af intensivitet på begge hold. Tre udvisninger havde dommerne givet indenfor de første 10 minutter. Da uret havde rundet de første 10 minutter var stillingen 4-4.

Herefter kom en periode hvor HØJ var lidt skarpere i angrebene, mens TSØ havde lidt for mange boldtab og skud på overliggeren. Hjemmeholdet scorede blandt andet til 9-6 efter 15 minutter. Men TSØ fik hurtigt styr på kampen igen, og med sit femte mål reducerer Nicolaj Jørgensen til 10-9 efter 20 minutter.

De sidste 10 minutter af første halvleg skulle vise sig at blive kampafgørende. To udvisninger i træk til samme Nicolaj gjorde det svært, idet andre spillere ikke var i stand til at gøre en forskel, og så øger HØJ til 13-10 efter 26 minutter. De når endda op på en føring til 15-10, inden der blev fløjtet til pause. Den føring fik TSØ aldrig indhentet.

Anden halvleg begynder med et par redninger fra Oliver Larsen, og så kan TSØ reducere til 15-12. Men HØJ slår igen, og øger til 18-13 efter 35 minutter. Team Sydhavsøerne kæmper for at komme tilbage, men uden synderligt held. 18-15 bliver til 24-18 efter 48 minutter.

Team Sydhavsøerne haler dog ind med tre scoringer i træk, til 25-22. Men HØJs Morten Slundt får lov til at komme igennem tre gange, og så er føringen stadig på fem mål med fem minutter igen.

Kampen ender med resultatet 32-27, og et nederlag som betyder at TSØ ikke længere selv kan afgøre om sæsonen slutter i top3.

TSØ-topscorer blev Nicolaj Jørgensen med 14 mål (heraf to på straffe), efterfulgt af Villads Raahauge med 4 og Alexander Nielsen med 3.