You are currently viewing Malthe underskriver 3-årig kontrakt

Malthe underskriver 3-årig kontrakt

Malthe Højgaard er TSØ-spiller i hvert fald til 2026.

Selv om den 19-årige nakskovit stadig er U19 spiller, har han allerede i 2 sæsoner været en fast del af midterforsvaret på hold 2, ligesom han har været den spiller med klart flest minutter på stregpositionen.

Malthe har trænet fast med hold 1 i hele den indeværende sæson, hvilket har givet “hår på brystet” og givet ham et løft i alle facetter. Malthe har en stor aktie i den flotte sæson både hold 2 og U19 er i gang med.

Sportschef Morten Juul:
Vi vurderer, at Malthe er klar til en mere permanent rolle på hold 1 – også kampmæssigt. Han har stået i lære hos to dygtige og erfarne på positionen og har været ydmyg i sin tilgang. Han har den helt rette mentalitet og kommer hurtigt til at flytte på sig udviklingsmæssigt i takt med at spilletiden øges og rollen ændres.

Malthe:
“Jeg er meget glad og stolt over at al det arbejde man bruger på håndbolden bliver belønnet. Jeg føler mig rigtig godt tilpas i TSØ, så derfor er jeg utrolig glad for at have skrevet under på en 3 årige kontrakt med TSØ. Jeg glæder mig til den kommende sæson, hvor jeg håber på at udvikle mig endnu mere og blive en fast del af hold 1.”

Vi glæder os til følge Malthes udvikling.