You are currently viewing Lukas søger nye udfordringer

Lukas søger nye udfordringer

Lukas Eichwald er i gang med sin sidste sæson i TSØ – i hvert fald i denne omgang. Lukas har i sine næsten 4 sæsoner i TSØ haft rigtig gode perioder, hvor han har været en fast del af startopstillingen og leveret flot i begge ender. Skader og hård konkurrence har dog resulteret i en mere perifer rolle, hvor der har været længere mellem fast spilletid.

Bl.a. derfor er det tid til en frisk start i en ny klub og vi ønsker Lukas al muligt held og lykke i denne. Vi håber, at vi ser Lukas tilbage i Lollands Bank ARENA i den røde trøje igen en anden god gang.

Lukas udtaler
“Jeg har været utrolig glad for den udvikling, jeg har været i gennem i TSØ og de mange gode oplevelser, især i Lollands Bank ARENA.
Setuppet har på den fysiske front været ekstremt professionelt, hvor især Jakob har haft en kæmpe indflydelse på, at jeg nu er fysisk på toppen.
Det er dog blevet tid til at søge nye udfordringer, så jeg forhåbentligt kan fortsætte min udvikling. Det betyder nok også, at jeg kommer til at bevæge mig mod det jyske igen og dermed tættere på kæresten.”

Tak for indsatsen Lukas!