You are currently viewing Optakt: Lørdagens kamp kræver en toppræstation

Optakt: Lørdagens kamp kræver en toppræstation

Vi får virkelig testet vores topniveau i øjeblikket, og lørdagens modstander, HØJ, kommer endnu en gang til at kræve en toppræstation, for at vi overhovedet kan gøre os forhåbninger om points. Det er vi nu også ret optimistiske i forhold til at ramme. I de sidste 3 kampe har vi vist stabilt og fornuftigt niveau, på nær vores 2. halvleg mod Ajax. Dog har vi været udfordret defensivt efter tabet af Daniel Astrup. Men vi har masser af kvalitet i truppen og vi ser allerede tegn på bedre relationer defensivt.

Offensivt har vi generelt klaret os fint mod topholdene. Mod Midtjylland spillede vi den flotteste offensive kamp i sæsonen og i de andre kampe har det grundlæggende været fint. Vi må dog erkende, at vi gjorde det tæt på umuligt for os selv at vinde vores seneste kamp mod Ajax. Vi lod os frustrere af, at vi ikke kapitaliserede på at være det klart bedste hold i størstedelen af 1. halvleg, og resten af kampen kæmpede vi med at finde vores normale niveau på både teknik og mentalitet.

Det bliver der naturligvis ikke råd til mod lørdagens modstander, som har teknisk kvalitet og rutine i overflod. Det er sjældent, at navne, der har været/er så fremtrædende i dansk håndbold, er samlet på et hold i 1. division. At de samtidig præsterer så flot i deres karrieres efterår, vidner om, hvor dygtige de er.

Så lørdagens kamp kræver, at vi præsterer bedre end vores sidste halvleg, men det er jeg overbevist om, at vi gør. Hidtil har vi netop spillet stabilt og i perioder rigtig flot håndbold. Især hjemme i Maribo-Hallen, hvor vi i samarbejde med vores stærke hjemmepublikum stadig er ubesejrede. Og mon ikke vi også er det, når solen står op søndag morgen?

Vi tror og håber på det. God kamp!

– Jakob Green, cheftræner.

Kampen spilles: Lørdag d. 20. november kl. 15.
For mere info om billetter læs her.