You are currently viewing Lasse Højgaard forlænger

Lasse Højgaard forlænger

Lasse Højgaard har været fast starter på venstre fløj for TSØ i snart halvanden sæson. Kollektivt var der mere i ”tur i den” i den første sæson, men på det individuelle plan har den høje jyde leveret på et stabilt flot niveau.

Sportschef Morten Juul:

”Man ved hvad man får med Lasse. All in på indsats i hver eneste kamp – vel at mærke i begge ender af banen. Han bærer vores værdier noget nær perfekt, og så har han gradvist lagt lag på sit spil i sin tid i klubben. Det har været af høj prioritet at forsøge at få forlænget den nuværende aftale og derfor er vi meget tilfredse med, at Lasse bliver hos os som minimum til 2026.”

Lasse:

Jeg har været utrolig glad for den tillid trænerne har vist mig, hvilket har givet mig optimale muligheder for at dygtiggøre mig i min tid i klubben. Jeg har nogle fantastiske holdkammerater og alt andet i og omkring klubben fungerer på et meget højt niveau. Jeg er glad og stolt over den nye aftale med Team Sydhavsøerne og jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at være med til at vende udviklingen i denne sæson.

Forlængelsen er blevet mulig takket være Lasses spillersponsor, Steel Engineering – tak!

Vi glæder os til mange flere mål, tacklinger og selvfølgelig sejre med Lasse Højgaard og drengene i Lollands Bank Arena.

På billedet ses Lars og Karsten Hovmand fra Steel Engineering, og Lasse Højgaard i midten.