You are currently viewing Lasse Hamann-Boeriths skifter til TSØ

Lasse Hamann-Boeriths skifter til TSØ

Én af denne sæsons største profiler i 1. division skifter til Team Sydhavsøerne.

Lasse er 25 år og stammer oprindeligt fra Sydfyn, hvor forældrene, som det nok er de fleste bekendt, begge spillede i GOG og på landsholdet. Han har en historik i klubberne Skjern, Tønder, Sønderjyske, TMS Ringsted, Nærbø og senest Rækker Mølle.

Han indtager positionen som venstre back og passer noget nær perfekt end i TSØ – hvorfor uddyber sportschef Morten Juul:

“Lasse er 2-vejsspiller, hvilket kun bliver vigtigere og vigtigere i moderne håndbold – særligt efter den nye opgiverkastregel. Derudover evner han, og kan desuden lide, at forcere tempoet i spillet, hvilket TSØ under det nuværende trænerteams ledelse i den grad er blevet kendt for.

Han er en seriøs eliteidrætsudøver og er ihærdig i alle faser af sin udvikling. Han stiller krav til setuppet og dem omkring ham, og investerer selv maksimalt i hver eneste træning.

Lasse har været i en del klubber til trods for hans unge alder. Jeg er sikker på, at vi bliver klubben, hvor Lasse for alvor finder sig til rette og i mange sæsoner fortsætter den flotte udvikling, han særligt i Rækker Mølle har gennemgået.”

Lasse tilslutter sig og ser ligeledes skiftet som det helt rigtige:

“For mig er TSØ det helt rigtige i min udvikling.
Jeg ser TSØ som et rigtig spændende projekt med et professionelt setup og et dygtigt hold, som jeg glæder mig til at blive en del af. Samtidig glæder mig til at opleve den fantastiske stemning i Lollands Bank Arena som min hjemmebane.”

Kontrakten med Lasse gælder for 2 år.
Vi glæder os til at indlemme Lasse i truppen, når sæsonen 23/24 indledes medio juli.

Lasses spillersponsor bliver MSE.

Om det nye spillersponsorat udtaler Lars Petersen (ses på billedet) fra MSE:

“I MSE Entreprise A/S er vi glade for vores samarbejde med TSØ og har gennem mange sæsoner nydt godt af det store netværk, der er I TSØ. Da muligheden kom for at være med til at trække en ung og spændende spiller til, var beslutningen ikke svær. Vi glæder os til et fortsat godt samarbejde.”