You are currently viewing Lad os klemme det sidste ud af citronen

Lad os klemme det sidste ud af citronen

Så er det ved at være slut og sæsonen går på hæld.

Chancen for at spille om oprykning er væk, det sidste lys blev slukket da HØJ og Skive i sidste runde hentede point mod Tønder og Grindsted, det var ellers tæt på, at vi efter nederlaget til Midtjylland, igen fik chancen for selv at afgøre det. Sådan skulle det ikke være, men det ændrer ikke på, at vi gerne vil slutte, en på mange måder vild sæson, ordentligt af.

Dagens modstander, HØJ, har til gengæld alt at spille for. De skal bruge 3 point i de sidste 2 kampe for at holde 3. pladsen, så vi kan godt regne med et top-motiveret HØJ mandskab.

Norske Simen Schønningsen har været den helt store motor for HØJ gennem hele sæsonen, både med mål, men også i det opbyggende spil er han drivkraften, godt assisteret af Lucas Garsdal, Marcus Stroustrup og Mathias Nikolajsen. Det er et godt hold, og selvom jeg rigtigt gerne vil vinde, så håber jeg, med den økonomi der lader til at være i HØJ, at de snart kommer op i Ligaen og gerne op til Nordsjælland og TMS. Jeg savner den tid, hvor ligaen ikke var et rent Jysk (Fynsk) foretagende, så vi vil kæmpe videre for at få Lolland med på ligakortet.

Da det jo er sidste gang vi spiller hjemme i Lollands Bank ARENA i denne omgang, vil jeg gerne benytte lejligheden til at sige tak for i år.

Det har været en vild omgang med en noget svingende start, lidt for mange skader og så alligevel efter en flot stime være tæt på igen at kunne spille om oprykning.

Tak til alle jer tilskuere og de frivillige og selvfølgelig en stor og varm tak til fanklubben, TSØ Support, der stort set er med os overalt.

Lad os sammen i dag klemme det sidste ud af citronen og give HØJ kamp til stregen!

God kamp.

– Klavs Bruun Jørgensen, cheftræner.

_______________________

TSØ – HØJ Elite
Spilles fredag d. 22. marts kl 20.00 i Lollands Bank ARENA

Info om billetter.

Kampsponsor: Pejemontøren og Buch & Nørgaard
Man of the Match-sponsor: Café Lysemose og DigiFilm
Boldsponsor: Steens Planteskole Nørreballe/Marielyst
Time out-sponsor: Ledam