You are currently viewing Lad os bryde sejrsrækken for Århusianerne

Lad os bryde sejrsrækken for Århusianerne

Kampen spilles i Rødbyhavn Sportshal!

Erfaring er der masser af hos gæsterne fra Århus.

Peter Krogh er tidligere Viborg HK spiller samt færøsk landsholdsspiller. Mathias Møller kommer fra den svenske topklub, Alingsås. Jens Fredsgaard, der står på mål, har en historie i århusiansk ligahåndbold. Hertil har vi Jesper Meinby med blandt andet Kolding IF og Ålborg Håndbold på cv’et. Sidst men ikke mindst Mads Christiansen, der byder ind med en fortid i Holstebro, BSH, Ålborg og Magdeburg samt at være både EM- og OL-guld vinder. Der er ikke mange, der opnår det, som Mads har nået, så selvom han i dag er fjenden, vil det være respektfuldt at klappe, når han bliver præsenteret.

Som hold har Aarhus fundet melodien. Sejre i de seneste 5 kampe vidner om et formstærkt hold, der med en fysisk stærk defensiv og velsmurt offensiv, anført af Mathias Møller, vil give os kamp til stregen i dag i Rødby.

Vi skal holde fast i de gode takter fra både HØJ- og Skovbakken-kampene. Det var vigtigt og måske endda lidt forløsende at få vist, at vi også kunne præstere flot på hjemmebane. Selvtilliden, der blev hentet i HØJ, blev taget med hjem i egen hule, og der bliver brug for den igen samt jeres støtte, hvis vi skal bryde sejrsrækken for de stærke Århusianere.

God Kamp!

– Klavs Bruun Jørgensen, cheftræner.

_______________________

TSØ – Aarhus HC
Spilles lørdag d.  9. december kl 15.00 i Rødbyhavn Sportshal

Info om billetter.

Kampsponsor: Hotel Søpark
Man of the Match-sponsor: Sydhavsøernes Poolservice
Boldsponsor: Whitsun Festival
Time out-sponsor: Vikar Specialisten