You are currently viewing Kvalspillet venter!

Kvalspillet venter!

Med en sejr på 33-28 over Grindsted GIF slutter vi på 2. pladsen i 1. Division og skal dermed spille kvalifikationskampe. Drømmen om Håndboldligaen lever stadig!

Efter en lidt hektisk start hvor Grindsted kom på 3-1 kom vi bedre med, men 1. halvleg var generelt en helt lige affære med skiftende føringer til de to mandskaber. Forsvaret stod fremragende foran en velspillende Oliver Larsen, men et flot kæmpende hjemmehold, der ellers ikke havde det store at spille for, bed godt fra sig i deres sidste hjemmekamp i sæsonen. Ved pausen førte vi således med beskedne 13-12, og der var lagt op til en nervepirrende 2. halvleg.

Nerverne udeblev dog heldigvis. Fra starten af kampens sidste 30 minutter satte vi os på begivenhederne. Oliver i målet diskede op med flere pragtredninger og endelig udnyttede vi dette til at skabe et afgørende hul. Efter 35 minutter bragte en stærkt spillende Nicolai Jørgensen stillingen på 17-13 og føringerne på 3-5 mål varede ved.

En anelse spændende blev det, da Grindsted reducerede til 25-27 godt 8 minutter før tid, men klasseforskellen og ikke mindst den store forskal i motivation var synlig, da kampen skulle afgøres. 3 scoringer i træk af stregspiller Daniel Astrup lukkede kampen, og en sikker sejr kunne køres hjem til store glæde for spillere, ledere og de mange medrejsende fans.

TSØ-topscorer blev Nicolai Jørgensen med 11 scoringer, efterfulgt af Daniel Astrup med 5. 

I kvalspillet venter Skive fH, som slutter på tabellens 3. plads. Første opgør er PÅ LØRDAG d. 15/4 – hjemme i Lollands Bank ARENA. Man kan roligt sige: Det er nu, det bliver sjovt!