You are currently viewing Klar til rivalopgør

Klar til rivalopgør

Cheftræner Nick Szwiec har ordet:

Efter 10 kampe har vi vundet de 6 og tabt 4 hvoraf 2 af dem var helt på sin plads mod Aarhus HC og Skovbakken, hvor vi desværre bare ikke var gode nok i længere perioder af kampen. Formen er dog god og i de seneste 5 kampe har vi vundet de 4 – og vi bygger hele tiden niveau på, det er tydeligt!

Udekampe er ikke længere et tema for os efter en del år med bøvl på den front. Vi frygter ikke Ringsteds hjemmebane men glæder os til en flot ramme. Men når det kommer til at slå hold helt i toppen af rækken, så mangler vi fortsat at bevise, at vi selv kan klare den mod vores direkte modstander. Vi kan se tilbage på 2 kampe mod Skive og HØJ hvor vi var så tæt på point men ikke var dygtige nok i de sidste sekunder selvom vi havde muligheden. Det skal vi ærgre os over, lære af og bruge det fremadrettet. Her kommer vi nu til at vende om på det, så vi netop får point når vi har chancen når tingene spidser til. 

Når vi kommer til Ringsted en fredag aften, så skal vi i den grad leve op til højeste niveau for at have en chance for at vinde kampen. Spidser tingene til og vi har chancen, så tager vi denne gang point med. Vi tror på det kan lade sig gøre, og vi tror på vi fortsat har en del at hente i egne evner på banen og at vi endnu ikke har set det bedste vi kan.

Hvis vi formår at holde niveau fra de forgangne runder, så er der mulighed for en overraskelse i Ringsted. Det kommer til at handle om parathed når det gælder, spændingsniveau og overblik undervejs. 

Vi håber på en underholdende og spændende kamp, hvor vi igen kan vinde og åbne op for topfeltet i rækken – men det kræver en sejr!

Kampen fløjtes op kl. 19.30 i Dansk Kabel TV Arena og vi håber at se en masse rødklædte TSØ-fans.

God kamp til alle!