You are currently viewing Klar til fredagsgyser i Rækker Mølle

Klar til fredagsgyser i Rækker Mølle

Fredag den 13. går turen til Rækker Mølle, hvor vi skal forsøge at gøre det uhyggeligt for de vestjyske værter og bygge videre på momentum fra sejren over Odder Håndbold, hvor angrebsspillet var af skræmmende styrke.

Mod Odder var nøglespillerne Kristian Vukman og Alexander Nielsen blevet deres skader kvit. Assistenttræner Jakob Green fortæller hvilken indflydelse det fik:

– Det løsnede rigtig meget op og åbnede både banen og posen af løsninger. Det gav også noget plads til Vukmans skud at netop Alex var tilbage. Ikke fordi der er noget at klandre de spillere, der har varetaget højrebacken for. Men det giver bare nogle andre muligheder og rum at spille med en venstrehåndet, og vi mærkede tydeligt hvilken forskel det gjorde for de andre spillere.

– Til kampen fredag skal vi egentlig mest lykkes med os selv. Dvs. vi skal lave endnu færre misforståelser defensivt, være disciplinerede offensivt og spille på vores egne styrker. Så vil vi også rigtig gerne vinde kontrakampen, da det kan blive et afgørende parameter i denne kamp.

Der er kampstart i Rækker Mølle kl. 19.30.

KOM SÅ TSØ!