You are currently viewing Klar sejr i tempofyldt kamp

Klar sejr i tempofyldt kamp

Det blev hektisk, ganske som ventet. Men når alt kom til alt var sejren på Frederiksberg aldrig i fare. Sejrscifrene endte på hele 36-28 og kraftigt medvirkede til målfesten var en vanvittig scoringsmæssig præstation af Nicolaj Jørgensen – 16 fuldtræffere!

Inden kampen havde cheftræner Nick Scwiec bebudet, at publikum i Frederiksberg Opvisningshal godt kunne tage både de hurtige briller og de hurtige sko på denne fredag aften. FIF kom da også ud af starthullerne som lyn og torden, og godt hjulpet på vej af et par tvivlsomme TSØ-udvisninger kom de på 5-1. Det blev dog neutraliseret og via 7-7 fik vi tilkæmpet os en pauseføring på 17-15, som målvogter Oliver Larsen havde en særligt stor andel i. 

Modvinden ramte igen og FIF gik fra 18-22 til 23-23. Men herfra stod der TSØ og særligt Nicolai Jørgensen på det hele. FIF gjorde alt hvad de kunne med deres tempofyldte spil, men alle tilløb til momentum blev dygtigt afværget. Sebastian Minor afløste Oliver Larsen og lukkede totalt af, og i den anden ende havde vi ikke de store problemer med at penetrere et ellers initiativrigt FIF-forsvar.

Naturligt nok var Nick Szwiec en meget tilfreds mand efter kampen:

– Stor ros til drengene for at følge vores gameplan. Der er ikke mange hold, der er lykkedes ret godt med at tage trykket af FIF’s 2. fase, men det har vi i perioder stort held med. Det var flot, at vi holdt hovedet koldt hele vejen igennem, især i de perioder hvor der kom modgang, og vi får reelt snøret sækken med omkring 10 min. igen.

– I dag har vi også et rigtig flot målmandspar, der supplerer hinanden rigtig godt. Og så kan vi jo ikke komme uden om – når man har en mand, der laver 16 kasser, så kan de bare komme! Nicolaj Jørgensen fortjener selvfølgelig stor ros for den kamp. Han var varm!

Næste fredag (11/11) står den på et hjemmebaneopgør, når Otterup gæster Lollands Bank Arena. Der er kampstart kl. 20.00.