You are currently viewing Klar sejr i Odense

Klar sejr i Odense

Sejren var aldrig for alvor i fare denne fredag aften, hvor Team Sydhavsøerne gæstede HC Odense og sejrede med sikre 38-33.

Som cifrene antyder var det en kamp, hvor angrebsspillerne langt hen ad vejen var dygtigere end forsvarsspillerne og målene haglede ind i begge ender. Heldigvis var det med TSØ i teten det meste af tiden. De fynske værter fik lov at smage på føringen ved 10-9 ca. midtvejs i 1. halvleg, men så stod der også TSØ på det meste. Angrebsspillet var pænt og flydende og trods fraværet af Kristian Vukman var det intet problem at lave mål. Særligt Lasse Hamann-Boeriths boltrede sig og han var en stod andel i, at vi kunne gå til pause med føring på 19-17.

Vi skulle ikke langt ind i 2. halvleg før vi for alvor satte os på begivenhederne. I angrebet fortsatte vi med godt flow og stor effektivitet og et godt indhop af keeper Sebastian Minor Hansen var med til at gøre, at vi fik trukket fra. Fra minut 40 til 45 gik vi fra 25-22 til 29-22 og kampen var reelt afgjort. 

Undervejs var føringen et par gange på ni mål, men HC Odense kæmpede bravt, således at sejren i sidste ende “blot” blev på fem. I kampens sidste ti minutter var hele fem lokale drenge – Frederik Kiszka, Gustav Murel, Malthe Højgaard, Oskar Hare og Alexander Løj – på banen samtidig. Herligt at se de unge knægte give den gas. De kan ses på billedet forneden.

TSØ-topscorer blev Lasse Hamann-Boeriths med ni fuldtræffere. Pauli Mittun og Lasse Højgaard nettede fem gange hver. 

På næste søndag (24/9) tager vi imod Grindsted hjemme i Lollands Bank ARENA. Vel mødt til kampstart kl. 15.00.