You are currently viewing Kampen for at holde snor i Skive og top-3

Kampen for at holde snor i Skive og top-3

Efter 5 ugers pause er det endelig tid til at spille om point igen. Det er lang tid at gå og vente på at revanchere et unødvendigt nederlag mod Odder Håndbold. Men tiden er blevet brugt godt og konstruktivt, med lidt pause og masser af træning – herunder samtræning med HØJ og Nordsjælland, så vores spillere er i den grad klar og opsatte på at levere.

Den omvendte kamp i Skive var et meget godt billede på, hvordan sæsonen har været hidtil. En god præstation i en kamp der blev tæt til det sidste, men med marginalerne på modstandernes side til slut. I fem kampe er afgørelsen faldet i de sidste sekunder og i alle fem har vi misset et point…

Når vi stadig har en mulighed for at nå top-3, er det fordi, det er en stærk række, hvor alle kan slå alle. Således har lørdagens modstander fra Skive tabt 3 ud af de seneste 5 kampe. For at vi skal gøre deres formstatistik endnu dårligere, kræver det en intens fight, at vi leverer en kamp nærmest uden downperioder og ikke mindst, at vi er mere kølige og kyniske i, hvad der meget vel igen kan blive en tæt slutfase.

Skive har et meget bredt mandskab, hvor der ikke er én eller to tydelige profiler, der stikker ud. Til gengæld har to rigtig gode spillere på alle positioner, hvilket gør det svært at forberede sig på dem. Sikkert er det dog, at de bl.a. kommer med en vilje til at løbe hurtigt og dække hårdt op.

I en tid med meget håndbold på TV, håber vi, at rigtig mange vil tage sig tid til at opleve en god håndboldkamp live i Lollands Bank Arena. Drengene har i den grad brug for opbakningen for at forbedre hjemmebane statestikken og fastholde håbet om en plads i top-3.

Rigtig god kamp.

– Morten Juul, sportschef

_______________________

Kampen spilles lør. d. 21. jan. kl 15.00 i Lollands Bank ARENA

Info om billetter.

Kampsponsor: Pejsemontøren
Man of the Match-sponsor: Ledam
Boldsponsor: Steens Planteskole
Time out-sponsor: Whitsun Festival