You are currently viewing Intet er afgjort, men…

Intet er afgjort, men…

Vi vidste, at vi for en måneds tid siden gik en svær periode i møde med lutter vanskelige kampe og kan på bagkant af perioden nu konstatere, at vi hverken spillemæssigt eller pointmæssigt levede op til, hvad vi håbede på.

En øjeblikkelig 4. plads i rækken er selvsagt frustrerende, men det er vigtigt at have for øje, at alt kan ske og intet er afgjort. Mange afviser, at de øvrige bejlere til top-3 vil sætte point til, da deres resterende kampe er mod bundhold. Men i min optik er det bedre, at de møder hold, der kæmper for overlevelse, da de ofte mobiliserer ekstra kræfter.

En sådan modstander gæster ligeledes Team Sydhavsøerne og det gælder derfor om for os på ingen måder at undervurdere dem. TM Tønder har vundet på udebane mod både HØJ og AJAX i indeværende sæson og vores seneste indbyrdes møde endte med en kneben sejr. Lig deres resultater i sæsonen, er holdets kampforløb også meget svingende. De har både hentet og sat større føringer over styr, hvilket ikke sjældent er kendetegnende for hold med unge spillere.

Et omdrejningspunkt på holdet er den lille venstrehåndede Kristoffer Vestergaard, der lidt ukarakteristisk ofte er placeret som playmaker. Dette grundet en ualmindelig god spilforståelse og afleveringsteknik samtidig med, at han er særdeles farlig selv. I den omvendte kamp fik vi ikke lukket ned for ham og generelt skal vi have bedre styr på defensiven

Kom i hallen og støt holdet. Drengene vil fighte og kæmpe for sejren i de sidste to kampe – fordi intet er afgjort, men det kræver først og fremmest en sejr over TM Tønder.

Rigtig god kamp.