You are currently viewing Hjemmebane får navnet Lollands Bank Arena

Hjemmebane får navnet Lollands Bank Arena

Team Sydhavsøerne har udvidet samarbejdet med Lollands Bank, som nu lægger navn til hjemmebanen i Maribo. Den lokale bank bliver dermed en af de helt store partnere i klubben, og en vigtig del i bestræbelserne på at tage et step opad.

– Vi lægger stor vægt på at støtte lokale projekter, og håndbolden er jo noget af det, der er med til at sætte vores landsdel på landkortet. Vi har en filosofi om, at vi gerne vil gøre opmærksom på, at man kan mange fede ting i vores landsdel. Vi vil gerne være med til at samle folk, og TSØ er et godt sted at samle. Vi er derfor glade for vores udvidede samarbejde, udtaler Morten Vinge Olsen, Forretningsdirektør for Lollands Bank.

– Det er dejligt at vi har den lokale bank som en af de helt store partnere, og vi er meget taknemmelige for opbakningen, siger Team Sydhavsøernes direktør, Anders Henriksen, og fortsætter:

– Vi ligger jo lige midt på Lolland og mener, at det er oplagt at hjælpe Lollands Bank til mere synlighed de næste par år. Det er en vigtig brik i vores bestræbelser på at tage et step op i vores udvikling.

– Vi drømmer om at skabe mere foreningsliv, og inspirere lokale og især unge mennesker til at blive en del af det. Men samtidig at være med til at skabe noget kultur omkring at gå i hallen sammen. Vi arbejder på at skabe et ungdomskoncept, hvor vi kan give nogle fordele der gør, at de unge kommer ud og opleve i virkeligheden, uddyber Morten Vinge Olsen.

– Lollands Banks idéer er spændende. Vi er ikke kommet op på tilskuertallene fra før corona, og vi er ikke der, hvor vi gerne vil være. Så vi ser frem til samarbejdet med Lollands Bank, tilføjer Anders Henriksen.

Der er lavet en treårig aftale om at Team Sydhavsøernes hjemmebane hedder Lollands Bank Arena. Det gør den således, når sæsonens første hjemmekamp spilles 10. september.

På billedet ses fra venstre Bjarne Schultz fra Team Sydhavsøerne, forretningsdirektør for Lollands Bank Morten Vinge Olsen, filialdirektør Mette Schlüter, direktør for Maribo Hallerne Morten Nielsen og Team Sydhavsøernes direktør Anders Henriksen.