You are currently viewing Håber på endnu et mirakel

Håber på endnu et mirakel

Miraklernes tid var ikke helt forbi, da vi tirsdag besejrede HC Odense. Da vi med 8 minutter igen kommer bagud 29-32, skal jeg være ærlig, at jeg tænkte: nå, så gik den ikke længere. Men på et par lidt heldige mål og en redning med efterfølgende scoring af Oliver Larsen i tomt mål var vi pludselig foran og det, der ikke burde kunne lade sig gøre, kampens forløb taget i betragtning, var en realitet … endnu 2 point på kontoen efter en kamp, hvor vi var gevaldigt i tovene.

Selvom jeg efterhånden har prøvet en del, så kan jeg stadig blive overrasket over, hvor meget selvtilliden og forståelsen af det at være et HOLD kan udmønte sig til – det gør mig glad og stolt.

Går den så igen? Er der flere mirakler? Det ved jeg ikke, men jeg ved, at søndagens modstander HC Midtjylland bliver en enorm mundfuld. Inden deres noget overraskende nederlag til Tønder på hjemmebane havde de vundet 7 kampe og spillet uafgjort ude mod Grindsted.

Det er et bredt hold med masser af rutine anført af Rasmus Madsen, Sebastian Jensen og Rasmus Graffe, der til sammen står for næsten halvdelen af holdets mål.

Så i jagten på endnu et mirakel får vi brug for al den opbakning, der kan vrides ud af Lollands Bank ARENA.

God kamp!

– Klavs Bruun Jørgensen, cheftræner.

_______________________

TSØ – HC Midtjylland
Spilles søndag d. 25. februar kl 15.00 i Lollands Bank ARENA

Info om billetter.

Kampsponsor: Lollands Kommune
Man of the Match-sponsor: Vikima Seed
Boldsponsor: Nybolig
Time out-sponsor: BC Catering