You are currently viewing Gyseren udeblev – Sikker udebanesejr

Gyseren udeblev – Sikker udebanesejr

Selvom det var fredag den 13. så stod den ikke på gyser denne aften i Rækker Mølle. Med en særdeles sikker sejr på 31-25 var der nærmest tale om et lystspil for TSØ-gutterne.

Op til kampen var der bl.a. fokus på at forbedre forsvarets præstation, og i 1. halvleg lod TSØ-defensiven virkelig til at have hørt efter. En meget stærk indsats gjorde betingelserne gode for Oliver Larsen, der i kampens første 30 min. leverede en uhyggelig præstation og landede på 56%. Kampen blev reelt afgjort i de sidste 10 min. frem mod pausefløjtet, hvor vi gik fra 10-7 til pausestilling 15-8.

Den defensive kadence kunne dog ikke holdes i 2. halvleg. Rækker Mølle fik noget nemmere ved at score deres mål og satte også tænderne en smule i føringen, men takket være et angrebsspil, der holdt pænt niveau over hele kampen, så var neglene aldrig i fare for at blive bidt ned. Føringen lå konstant på de 5-6 mål. 

Derfor var der rigeligt overskud til at spille med bredden denne aften. Således kom to debutanter i spil. Den 19-årige Rødby-knægt Mads Andersen og 20-årige Simon Faurskov Jørgensen, der i denne sæson er ny mand på 2. divisionsmandskabet, fik begge deres første optrædener på TSØ’s 1. hold.

Lasse Hamann-Boeriths var tilbage på sin gamle hjemmebane og gjorde det onde ved sin tidligere klub. 8 scoringer blev det til for TSØ-topscoreren.

To dejlige og sikre points på en absolut ikke nem udebane. Det er et dejligt rygstød frem mod næste kamp, hvor FIF kommer på besøg i Lollands Bank ARENA. Det er på fredag den 20. oktober med kampstart kl. 20.00.