You are currently viewing GO2GYM ER NY PARTNER I TSØ

GO2GYM ER NY PARTNER I TSØ

Endnu en partner slutter sig til det voksende TSØ-netværk, velkommen til Go2GYM!

”Vi er meget glade for at præsentere Go2Gym som ny partner i netværket. Det er fantastisk, når vi på tværs af sportsgrene kan bakke hinanden op og skabe et fællesskab omkring interessen for sport – vi ser derfor meget frem til, hvad samarbejdet bringer med sig i fremtiden.” fortæller en begejstret Bjarne Schultz.

Efter, at GO2GYM har indgået samarbejde med Team Sydhavsøerne, kan de nu skrive sig på listen over bronzepartnere.

Ledelsen i GO2GYM, består af Claus Stechnik og Ermin Hamzic, som er ejere, og Daniel Leicht Christensen, der er Centerleder.

Daniel fortæller, at de gerne vil støtte lokalsporten I Maribo. ”GO2GYM er jo en del af lokalsporten, og mange lokale sportsfolk støtter også GO2GYM via deres medlemskaber”, fortæller Daniel.

”Derudover er der flere af spillerne fra ungdomsafdelingen i TSØ, der kommer dagligt og træner i vores center. Vi ser os derfor mere som en samarbejdspartner end en sponsor” fortsætter Daniel.

Daniel er selv meget sportsinteresseret. Han har brugt al sin vågne tid, siden han var 4 år, på fodbold og specielt den lokale fodboldklub, hvor han også er senior Formand. Derudover har han fulgt med fra sidelinjen i alt hvad der er sket omkring TSØ igennem årene, og han har fulgt den imponerende opbygning.

”Vi forventer nogle store oplevelser og et godt samarbejde med TSØ” fortæller Daniel, og fortsætter: ”I og med at jeg selv er født og vokset op i Maribo, så kender jeg selv flere af spillerne, lederne og endda fysioterapeuterne. Derudover så er Ulla fra vores kontor mange årigt sæsonkort holder, så vi har virkelig TSØ tæt inde på livet!”

Daniel runder af: ”Go2gym er uden sammenligning, Maribo’s bedste træningscenter. Vi har god plads, aircondition i centeret, døgnåbent, helt nye maskiner og plads til alle”.

På billedet ses Daniel Leicht Christensen (højre) og Bjarne Schultz.

Endnu engang velkommen i netværket!