You are currently viewing Glædelig jul fra Team Sydhavsøerne

Glædelig jul fra Team Sydhavsøerne

Nedenfor følger en julehilsen fra sportschef Morten Juul og formand i Team Sydhavsøerne Carl “Calle” Christensen.

Sæsonen hidtil har forløbet mere eller mindre som forudsagt, i TSØ-magasinet, før den gik i gang.

Vi gik op til sæsonen på kompromis med kontinuitet og havde derfor også påregnet en indkøringsfase, hvor stabilitet er noget, man med ihærdighed træner og spiller sig til.
De mest markante ændringer bestod i 7 nye spillere i truppen, en ny cheftræner og et farvel til Nicolaj, vores klare topscorer, som til vores store glæde i øvrigt fortsætter med at score mange mål i ligaen.

I tillæg hertil kan nævnes, at vi nu har en historisk lav gennemsnitsalder i truppen på bare 22 år, hvor vi har nogle rutinerede spillere, der kender klubben og som er dygtige til at lære de yngre op, men også dét er en udviklingsproces.

Første divisionen er i min optik nærmest historisk stærk. Jeg udpegede fem hold ud over os selv og netop de hold udgør i skrivende stund top seks. Rækken er knækket midt over således at hele syv hold har realistiske muligheder for at ende i toppen og der er lagt op til en utrolig spændende afslutning. Vi møder tre ud af fire hold, der er placeret over os i tabellen, på hjemmebane efter jul og håber, at kunne fortsætte den flotte stime, hvor vi nu er rækkens mest formstærke hold med fem sejre på stribe.

Fortjent og til stor glæde for TSØ og Pauli Mittun, vores nytilkomne færøske playmaker, er han blevet udtaget til landsholdet, der skal spille EM i januar. Derfor er alle kampe i januar blevet flyttet og vi kan nu se frem til syv ugers kamppause. Ændringerne er som følger:

  • Team Sydhavsøerne – HC Odense flyttet fra d. 14/1 til d. 20/2
  • Grindsted GIF – Team Sydhavsøerne flyttet fra d. 20/1 til d. 6/3
  • Team Sydhavsøerne – Skive fH flyttet fra 27/1 til 6/2

Kampflytningerne medfører mange kampe på kort tid, hvilket giver en ekstra fysisk belastning i forhold til den normale kamprytme. Derfor går drengene allerede nu, sat i værk af vores fysiske træner Jacob Baagøe, i gang med at skrue på den fysiske træning, så vi står skarpt og forberedte på den sidste tredjedel af sæsonen.

Alle i og omkring TSØ-fællesskabet ønskes en rigtig glædelig jul – vi ser frem til et spændende 2024 med endnu flere givende håndboldoplevelser.

–    Sportschef Morten Juul

Vi nærmer os slutningen på et begivenhedsrigt år, og det er tid til at se tilbage på, hvad vi har oplevet sammen.

På det sportslige plan trak sidste sæson ud – på den gode måde – da vi spillede oprykningskampe til Ligaen. Dette gav os stor erfaring på det organisatoriske plan ift. hvad det kræver, hvis vi skal op og spise kirsebær med de store. Den viden har vi naturligvis taget med os ind til denne sæson, hvor vores mål er at bygge små lag på hele tiden.

Vores to netværk – Partnernetværket og Landmandsklubben – har begge haft vokseværk det sidste halve års tid. Velkommen til alle nye – og selvfølgelig stor tak til jer, som har været med os i længere tid.

Vi har lavet et nyt tiltag med ”TSØ – Samarbejdsklubber”. Der er lavet aftaler med følgende klubber: Nakskov Håndboldklub, Østofte-Hillested Håndboldklub, HMH Maribo, Sakskøbing Slemminge Håndboldklub, Vantore Håndboldklub, Nordfalster Sportsklub og Sydsjællands Håndboldklub. Klubberne deltager til vores hjemmekampe, er indløbsklub og vores sidste tiltag har været, at vores spillere har været ude at træne ungdomsspillerne hos samarbejdsklubberne. Vi forventer os meget af dette samarbejde i fremtiden.

Vi går et meget spændende forår i møde, hvor der selvfølgelig venter drabelige kampe i Lollands Bank ARENA. Vi har heldigvis formået at spille os i en position, så vi kan være med, hvor det er sjovt. Vi har virkelig brug for den helt store opbakning til vores drenge og hele teamet med Klavs Bruun Jørgensen i spidsen.

Jeg vil samtidig ønsker jer og jeres familier en rigtig glædelig jul samt et godt nytår.
Vi glæder os til at se jer i 2024.

– Formand Team Sydhavsøerne Carl Christensen