You are currently viewing Fysisk træner forsætter udviklingen i TSØ

Fysisk træner forsætter udviklingen i TSØ

Jacob Baagøe har taget hul på sin 6. sæson som fysisk træner og fysioterapeut i Team Sydhavsøerne og den nye og gældende aftale løber nu frem til 2025.

Fagligt meget højt niveau, dedikation og relationelle kompetencer til spillerne er nogle af de nøgleord, man forbinder med Baagøe.

– Jeg er rigtig glad for at kunne fortsætte det stærke samarbejde, der foregår i og omkring TSØ. Det vil altid være et mål for mig at se 1-2 år frem når jeg kaster mig over en spiller, og med forlængelsen, så er der nu de optimale betingelser for samarbejdet mellem gutterne og mig, fortælle Baagøe, der også har store ambitioner på vegne af klubben.

– I de 5 sæsoner, jeg nu har været i klubben, har der været en konstant udvikling, både på og uden for banen. Klubben er klar, og jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at det lykkes at rykke op i Ligaen.

Det fysiske element betyder selvsagt enormt meget i moderne håndbold – både hvad angår styrke og hurtighed, men mindst ligeså meget indsigten i og evnen til at minimere skadesriskoen for spillerne. Og her får vi næppe højere niveau i håndbolddanmark end med Jacob Baagøe.

I Team Sydhavsøerne priser vi os lykkelige for, at Baagøe har valgt at forsætte sin udvikling hos os med Håndboldligaen som det ultimative mål.