You are currently viewing Frederik stopper

Frederik stopper

Selvom der er et år tilbage af kontrakten, så har Frederik Sørensen anmodet om, at få lov at stoppe nu. Frederik har fået ødelagt en stor del af de to forgange sæsoner grundet en meget drilsk og alvorlig lyskeskade.

Om sin begrundelse udtaler Frederik:
Jeg havde egentlig regnet med at motivationen ville komme tilbage automatisk efter min skade – i takt med jeg kom i gang med både at træne og spille. Men jeg kan mærke, at mine egne ambitioner, bare ikke er der i samme omfang som tidligere og samtidig går jeg også stadig og har nogle problemer med lysken.
Jeg er enormt glad for den måde klubben har behandlet mig på og troet på mig, mens jeg var skadet, ligesom jeg er glad for det sociale fællesskab, der er på og omkring holdet, men lysten til håndbold på topniveau, er der desværre ikke længere.

Morten Juul ærger sig over beslutningen.
Vi er rigtig ærgerlige over Frederiks beslutning, men respekterer den naturligvis. Frederik har gennem hele sit ophold i TSØ været meget tæt på at bryde rigtig igennem og få forløst det potentiale, vi alle ved han har. Han har en fantastisk fysik, som først og fremmest gør ham stærk i duellerne – både i offensiven og defensiven.
Vi håber Frederik vender tilbage til håndbolden på et tidspunkt, for han er stadig ung og har meget at lære samt at give til håndbolden.

Afløseren for Frederik er på plads, og vil blive meldt ud i den nærmeste fremtid.

Tak for indsatsen Frederik.